טרוטה מלאה עם מרווה ויין לבן
צריך ללא גלוטן, ומנה עיקרית pescatarian? פורל שלם עם מרווה ויין לבן יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה זו מכילה כ 71 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מלח, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טרוטת סלמון עלומה ביין לבן, בקר מוקפץ עם יין לבן ורוזמרין, ו גזר לבן מוקפץ עם יין לבן וקורנית.
הוראות
יש לשטוף את הדגים ולייבש את פני השטח ואת החלל של כל אחד ביסודיות עם מגבות נייר. במחבת לא דביקה גדולה, מחממים 2 כפות שמן עם 1 כף חמאה על חום גבוה בינוני.
מפזרים את הטרוטה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
שים את הטרוטה במחבת ומבשל עד הזהב, על 5 דקות. להסתובב ולבשל עד הזהב בצד השני ופשוט עשה, 5 עד 10 דקות יותר.
באותו מחבת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום גבוה בינוני.
מוסיף את עלי המרווה ומבשלים עד פריך, על 1 דקה. לחלופין, להוסיף את מרווה מיובש לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
יוצקים את השמן ומרווה על הדגים. תמחק את המחבת.
מוסיף את היין למחבת. מרתיחים עד מופחת כ 3 כפות, 1 עד 2 דקות. להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר ולהקציף הנותרים 4 כפות חמאה, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
לטאטא בכל מיצים שנצברו ושמן מן הטרוטה.
יוצקים את הרוטב סביב הדגים ומגישים.
מבחן-קצה המטבח: עבור רוטב חמאה emulsified שמנת, לא רק לשים את החמאה במחבת ולתת לו להמיס; במקום זאת, מקל מקציף בחמאה הקרה ומערבבים אותו סביב החלק התחתון של המחבת על החום הנמוך ביותר האפשרי. בדרך זו, החמאה פשוט מתרככת לרוטב במקום נמס לשלולית.
המלצה ליין: טרוטה שגודלה בחווה היא קלה, כך שפינו גריג ' יו או פינו ביאנקו מצפון מזרח איטליה יהיה ליווי מעולה. דג פראי gamier יכול להשתמש ביין חזק יותר כגון שרדונה.