קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

טרוטה מלאה עם מרווה ויין לבן

טרוטה מלאה עם מרווה ויין לבן
צריך ללא גלוטן, ומנה עיקרית pescatarian? פורל שלם עם מרווה ויין לבן יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה זו מכילה כ 71 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מלח, עלי מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טרוטת סלמון עלומה ביין לבן, בקר מוקפץ עם יין לבן ורוזמרין, ו גזר לבן מוקפץ עם יין לבן וקורנית.

הוראות

1
יש לשטוף את הדגים ולייבש את פני השטח ואת החלל של כל אחד ביסודיות עם מגבות נייר. במחבת לא דביקה גדולה, מחממים 2 כפות שמן עם 1 כף חמאה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
2
מפזרים את הטרוטה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
פורלפורל
מלחמלח
3
שים את הטרוטה במחבת ומבשל עד הזהב, על 5 דקות. להסתובב ולבשל עד הזהב בצד השני ופשוט עשה, 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הסר; למחוק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
באותו מחבת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיף את עלי המרווה ומבשלים עד פריך, על 1 דקה. לחלופין, להוסיף את מרווה מיובש לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
מרווה מיובשתמרווה מיובשת
7
יוצקים את השמן ומרווה על הדגים. תמחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
מרווהמרווה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיף את היין למחבת. מרתיחים עד מופחת כ 3 כפות, 1 עד 2 דקות. להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר ולהקציף הנותרים 4 כפות חמאה, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
9
לטאטא בכל מיצים שנצברו ושמן מן הטרוטה.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
יוצקים את הרוטב סביב הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים
11
מבחן-קצה המטבח: עבור רוטב חמאה emulsified שמנת, לא רק לשים את החמאה במחבת ולתת לו להמיס; במקום זאת, מקל מקציף בחמאה הקרה ומערבבים אותו סביב החלק התחתון של המחבת על החום הנמוך ביותר האפשרי. בדרך זו, החמאה פשוט מתרככת לרוטב במקום נמס לשלולית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
12
המלצה ליין: טרוטה שגודלה בחווה היא קלה, כך שפינו גריג ' יו או פינו ביאנקו מצפון מזרח איטליה יהיה ליווי מעולה. דג פראי gamier יכול להשתמש ביין חזק יותר כגון שרדונה.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
דגים פראייםדגים פראיים
פורלפורל
ייןיין