קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

טרטיפלט

טרטיפלט
טרטיפלט עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. . גשו לסופר וקנו בייקון, גבינת ברי עגולה, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו טרטיפלט שמנת, הטרטיפלט של מרי קדוגן, ו טרטיפלט-גבינה מותכת אלפיני, בייקון ותפוחי אדמה גראטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים, ואז למקם בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים בבייקון, וממשיכים לבשל ולערבב עד הבייקון הוא השחמה ומתחיל לפריך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים תערובת בצל לתפוחי האדמה. מערבבים את קרם פרש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרם פרשקרם פרש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מורחים תערובת תפוחי אדמה לתבנית אפייה מוכנה, ומסדרים את גבינת ברי פרוסה על גבי. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד אלומיניום. החזירו את המחבת לתנור והמשיכו לאפות עד שתבלו, 10 עד 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות