קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות50
מגזין

טרטר אצות מתוך ספר הבישול של השוק הצרפתי

טרטר אצות מתוך ספר הבישול של השוק הצרפתי
טרטר אצות מ - ' the French Market Cookbook עשוי להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 2 . רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שאלוט, שן שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי, Ratatouille טיאן ' the French Market Cookbook, ו קישואים ומשמש Socca טארט מתוך ' ספר הבישול בשוק הצרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את האצות בקערה עם 1 כוס (240 מ " ל) מים קרים. להפריש נוזלים במשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בינתיים, לשלב את השום, שאלוט, ומיץ לימון בקערה אחרת; החומציות יהיה לרכך את הקצה הגולמי של השום ושאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסננים את האצות ביסודיות, מעבירים למעבד מזון, ומוסיפים את תערובת השום, הצלפים, הן שמנים, המלח והן טחינה של פלפל שחור. דופק עד קצוץ דק, מגרד את הצדדים של הקערה באופן קבוע. לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אצותאצות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
העברה לצנצנת, קרוב בחוזקה, ומקרר לפחות 2 שעות או לילה, כדי לאפשר את הטעמים להתערבב. לאכול בתוך 2 עד 3 ימים.