טרטר אצות מתוך ספר הבישול של השוק הצרפתי
טרטר אצות מ - ' the French Market Cookbook עשוי להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 2 . רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שאלוט, שן שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי, Ratatouille טיאן ' the French Market Cookbook, ו קישואים ומשמש Socca טארט מתוך ' ספר הבישול בשוק הצרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את האצות בקערה עם 1 כוס (240 מ " ל) מים קרים. להפריש נוזלים במשך 30 דקות
בינתיים, לשלב את השום, שאלוט, ומיץ לימון בקערה אחרת; החומציות יהיה לרכך את הקצה הגולמי של השום ושאלוט.
מסננים את האצות ביסודיות, מעבירים למעבד מזון, ומוסיפים את תערובת השום, הצלפים, הן שמנים, המלח והן טחינה של פלפל שחור. דופק עד קצוץ דק, מגרד את הצדדים של הקערה באופן קבוע. לטעום ולהתאים את התיבול.
העברה לצנצנת, קרוב בחוזקה, ומקרר לפחות 2 שעות או לילה, כדי לאפשר את הטעמים להתערבב. לאכול בתוך 2 עד 3 ימים.