אם יש לך כורכום, חילבה הקרקע, כוסברה הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 דקות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. נסו Chilakada Dumpa Podi Koora - אנדרה בסגנון קארי בטטה עם אבקת קארי, אבקת קארי, ו אבקת קארי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את סמבר פודי --
2
שלב 3 כפות כוסברה הקרקע; 3 כפות besan (חומוס) קמח; 1 כף כמון קרקע; 1 1/2 כפיות פלפל שחור קרקע גס; 1 כפית כל מלח, זרעי חילבה טחון, אבקת אמצ 'ור, חרדל יבש, אבקת צ' ילה אדומה חמה; 1/2 כפית כל קינמון טחון turmeric; 8 עלי קארי מתפוררים; ו 1/4 כפית asafetida. עושה על 2/3 cup.To הפוך אבקת קארי בסיסית --
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גס
כוסברה טחונהname
חילבה קרקעית
קינמון טחון
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עלי קארי
אספוטידה
כמון טחון
אבקת חרדל
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
כורכום
Amchoor
קמח חומוס
לוראן מטבח מקצועי®
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
(צינור גדול)
3
שלב 5 כפות זרעי כוסברה טחון, 2 כפות זרעי כמון טחון, 1 כף כורכום טחון, 2 כפיות ג ' ינג 'ר הקרקע, 2 כפיות חרדל יבש, 2 כפיות זרעי חילבה טחון, 1/2 כפיות פלפל שחור טחון, 1 כפית קינמון טחון, 1/2 שיני קרקע, 1/2 כפית הל, 1/2 כפית הל, ו 1/2 כפית פלפל טחון צ' ילה. עושה על 3/4 cup.To הפוך poudre דה קולומבו-טוסט 1/4 כוס אורז לבן במחבת יבשה מעל חום בינוני, רועד לעתים קרובות, עד חום בהיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהname
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
חילבה קרקעית
אבקת הל
קינמון טחון
כורכום
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציפורן קרקע
אבקת ג ' ינג ' ר
כמון טחון
אבקת חרדל
אורז לבן
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר וקריר. באותה מחבת, טוסט 1/4 זרעי כמון כוס; 1/4 זרעי כוס כוסברה; 1 כף כל זרעי חרדל שחור, פלפל שחור, זרעי חילבה; ו 1 כפית ציפורן שלם עד קלוי וריחני, על 2 עד 3 דקות. לקרר את התבלינים, לשלב עם האורז, וטוחנים לאבקה דקה. מערבבים 2 כפיות כורכום. עושה בערך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
זרעי כוסברה שלמה
זרעי חילבה
ציפורן שלמה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כורכום
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Aichenberg פרימיום גרונר Veltliner עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.