קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

טרין עדשים צרפתי עם פודינג גזר מתובל

טרין עדשים צרפתי עם פודינג גזר מתובל
טרין עדשים צרפתי עם פודינג גזר מתובל עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך שן שום, שמנת כבדה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת קציץ ירקות מלוחה (טרין), אגוזי לוז, קישואים וטרין גזר, ו פודינג תירס מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה; לשמור על מבשלים.בינתיים, להביא את הנותרים 1/4 כוס מים לרתיחה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הגזר ו 1/2 כפית מלח ועונה עם פלפל. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות עם מכסה הידוק, ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר 1/2 כוס הגזר לקערה קטנה ולהעביר את הגזרים הנותרים לבלנדר, משאיר כל עודף מים במחבת; מניחים את שניהם בצד. למחוק את המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים 1 כוס הקרם והביצה בבלנדר עם הגזרים ומתמזגים עד חלקה, כ -30 שניות. באופן שווה לחלק את תערובת גזר שמנת בין 6 (1/2-ליטר) מזג-צנצנות זכוכית. מחלקים את שמורות 1/2 כוס גזר בין צנצנות. רווח שווה את הצנצנות בתבנית זכוכית 13 על 9 אינץ'.להיזהר לא לקבל מים בתוך צנצנות, להוסיף מספיק מים רותחים לתבנית האפייה, כך שהוא מגיע רק בעבר תערובת הגזר בצנצנות. מכסים את צלחת האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום ומעבירים אותה בזהירות לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים עד 1 אינץ החיצוני של כל פודינג מוגדר (המרכזים עדיין יהיה מעט jiggly), על 25 דקות. בינתיים, תטגן את הכרישה והקישואים ותבשל את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עדשיםעדשים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחממים את שמן הזית במחבת שמורה על אש בינונית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הכרישה ואת הקורנית, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקישואים הוא פריך-מכרז והכרישה הם התרככו לחלוטין, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים את העדשים, עלה דפנה, ושום בסיר בינוני לכסות עם מים קרים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד העדשים עדיין קצת קשה במרכז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עדשיםעדשים
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מוסיפים את הכפית הנותרת של המלח הנמדד, מערבבים לשלב, וממשיכים להתבשל עד העדשים הם רק מכרז, על 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
לנקז דרך מסננת בסדר רשת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
הסר את שן השום ואת עלה דפנה ולהעביר את העדשים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עדשיםעדשים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מוסיפים את chèvre ואת 2 כפות הנותרים של שמנת ומערבבים לשלב באופן שווה; להפריש.כאשר פודינג הגזר מוכן, בזהירות להסיר את הצנצנות מן המים החמים ולהעביר מתלה חוט להתקרר מעט, על 10 minutes.To להרכיב את terrines, לחלק את כל תערובת עדשים-chèvre על פודינג גזר, באמצעות קצות האצבעות שלך כדי להחליק אותו בעדינות לתוך שכבה אפילו. מחלקים את כל תערובת כרישה-קישואים על תערובת עדשים-chèvre.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עדשיםעדשים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
14
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר, או לתת את terrines להתקרר לחלוטין, לכסות בחוזקה, ומקרר עד 3 ימים.