טרין עדשים צרפתי עם פודינג גזר מתובל עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך שן שום, שמנת כבדה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת קציץ ירקות מלוחה (טרין), אגוזי לוז, קישואים וטרין גזר, ו פודינג תירס מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. להביא 8 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה; לשמור על מבשלים.בינתיים, להביא את הנותרים 1/4 כוס מים לרתיחה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את הגזר ו 1/2 כפית מלח ועונה עם פלפל. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות עם מכסה הידוק, ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר 1/2 כוס הגזר לקערה קטנה ולהעביר את הגזרים הנותרים לבלנדר, משאיר כל עודף מים במחבת; מניחים את שניהם בצד. למחוק את המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים 1 כוס הקרם והביצה בבלנדר עם הגזרים ומתמזגים עד חלקה, כ -30 שניות. באופן שווה לחלק את תערובת גזר שמנת בין 6 (1/2-ליטר) מזג-צנצנות זכוכית. מחלקים את שמורות 1/2 כוס גזר בין צנצנות. רווח שווה את הצנצנות בתבנית זכוכית 13 על 9 אינץ'.להיזהר לא לקבל מים בתוך צנצנות, להוסיף מספיק מים רותחים לתבנית האפייה, כך שהוא מגיע רק בעבר תערובת הגזר בצנצנות. מכסים את צלחת האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום ומעבירים אותה בזהירות לתנור.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
אופים עד 1 אינץ החיצוני של כל פודינג מוגדר (המרכזים עדיין יהיה מעט jiggly), על 25 דקות. בינתיים, תטגן את הכרישה והקישואים ותבשל את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עדשים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מחממים את שמן הזית במחבת שמורה על אש בינונית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הכרישה ואת הקורנית, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 כוסות שיני שום
7
מוסיפים את הקישואים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הקישואים הוא פריך-מכרז והכרישה הם התרככו לחלוטין, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
8
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מניחים את העדשים, עלה דפנה, ושום בסיר בינוני לכסות עם מים קרים על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד העדשים עדיין קצת קשה במרכז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עדשים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מוסיפים את הכפית הנותרת של המלח הנמדד, מערבבים לשלב, וממשיכים להתבשל עד העדשים הם רק מכרז, על 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
לנקז דרך מסננת בסדר רשת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
הסר את שן השום ואת עלה דפנה ולהעביר את העדשים לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עדשים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
13
מוסיפים את chèvre ואת 2 כפות הנותרים של שמנת ומערבבים לשלב באופן שווה; להפריש.כאשר פודינג הגזר מוכן, בזהירות להסיר את הצנצנות מן המים החמים ולהעביר מתלה חוט להתקרר מעט, על 10 minutes.To להרכיב את terrines, לחלק את כל תערובת עדשים-chèvre על פודינג גזר, באמצעות קצות האצבעות שלך כדי להחליק אותו בעדינות לתוך שכבה אפילו. מחלקים את כל תערובת כרישה-קישואים על תערובת עדשים-chèvre.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עדשים
עגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
14
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר, או לתת את terrines להתקרר לחלוטין, לכסות בחוזקה, ומקרר עד 3 ימים.