טרין פטל מנגו קפוא
טרין פטל מנגו קפוא נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 320 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מים, מיץ לימון, סורבה מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטל קפוא-טרין שוקולד, טרין טרופי קפוא עם רוטב מנגו-אוכמניות, ו מנגו ופטל קינוח קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סוכר ומים לרתיחה בסיר 1 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
פטל פירה ומיץ לימון במעבד מזון, ואז כוח דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, זורק זרעים. מערבבים סירופ סוכר וצינה, מכוסה, עד קר, על 2 שעות.
להקפיא סורבה במכונת גלידה.
העברה למיכל אטום להקפיא עד מוצק מעט אבל עדיין להפיץ, כ -30 דקות.
מחבת כיכר קו עם 3 חתיכות של פלסטיק לעטוף (1 לאורכו ו 2 לרוחב), משאיר לפחות 2 אינץ ' שיפוע על כל הצדדים, ואז להקפיא פאן 10 דקות.
בעוד סורבה פטל הוא במקפיא, לרכך סורבה מנגו גלידת מנגו במקרר.
מחית סורבה מנגו בקערה עם כף עד להפיץ אבל לא נמס. גלידת מחית בקערה אחרת באותו אופן.
באופן שווה להפיץ 1 3/4 כוסות סורבה מנגו בתחתית מחבת כיכר (רצוי עם מרית מתכת היסט קטן), ולאחר מכן העליון עם 1 3/4 כוסות גלידת מנגו וחצי סורבה פטל. (אם סורבטים או גלידה הופכים רכים מדי להפצה, להקפיא 10 דקות בין שכבות.) חזור על שכבות עם 1 3/4 כוסות סורבה מנגו, 1 3/4 כוסות גלידת מנגו, ואת הנותרים סורבה פטל (פאן יהיה מלא). מכסים את החלק העליון של טרין עם פלסטיקה לעטוף, ולאחר מכן לעטוף מחבת עם יותר פלסטיק לעטוף להקפיא עד טרין מוקשה, לפחות 8 שעות.
כדי לשרת, לפתוח מחבת, ואז לפתוח את הבליטה והפוך מחבת על מגש קר. להרטיב מגבת מטבח עם מים חמים, לסחוט אותו במהירות יבש, לעטוף מעל מחבת 30 שניות. הרם את המחבת וקלף את לעטוף פלסטיק.
* זמין בכמה חנויות כלי בישול,
Baker 's Catalogue (800-827-6836), And A Cook' s Wares (800-915-9788).
* סורבה פטל יכול להתבצע 3 ימים קדימה. לרכך במקרר כ 30 דקות לפני השימוש.* טרין התאספו יכול להיות קפוא עד 3 ימים.