טריפל ברי טארט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קריאולים, אז תנו הזדמנות ל טריפל ברי. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו תותים, piecrust, גבינת mascarpone, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טריפל ברי טארט, טריפל ברי מוס טארט, ו טריפל ברי Linzer טארט.
הוראות
הכן piecrust על פי הוראות החבילה כדי להתאים למחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
אופים עד חום זהוב בהיר. מגניב לגמרי.
שלב mascarpone ו 4 מרכיבים הבאים בקערה גדולה, מכות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד פסגות נוקשות טופס. תערובת כפית לקרום, מתפשטת באופן שווה.
מערבבים בעדינות פירות יער ומניחים על מילוי. שחרר צדדים של מחבת מלמטה לפני ההגשה.
הערה: טארט ניתן להרכיב שעתיים קדימה ומקורר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אתה יכול לנסות Granbazan Etiquetan Ambar Albarino. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
![Granbazan Etiqueta Ambar Albarino]()
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
צבע זהוב חיוור, עם רפלקסים מבריקים של לימון לכיוון הקצה. מורכבות חוש הריח הגדולה, המשקפת בבירור את המאפיינים הזניים עם ניחוחות של פירות טריים זרע, אננס, תפוח ירוק, לימון ובננה. Mouthfilling עם חומציות פריך. טעם לוואי אלגנטי, מאוזן ונעים.