קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טריפל ברי מוס טארט

טריפל ברי מוס טארט
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פירות יער כגון תותים, שמנת כבדה, פירורי וופל וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. נסו טריפל ברי טארט, עוגת גבינה עם פירות יער משולשים, ו טריפל ברי Linzer טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פירורי עוגיות, שיבולת שועל וסוכר חום בקערה בינונית. מערבבים חמאה מומסת עם מזלג עד לחלחל באופן שווה. לחץ למחבת springform 8 אינץ'. אם באמצעות springform 9 אינץ', להגדיל את מרכיבי הקרום על ידי כ 1/5 (ראה הערה).Beat 1 כוס שמנת כבדה עד פסגות נוקשות טופס. הכה ב 2 כפות סוכר ווניל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים גבינת שמנת על צלחת בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על גבוה 15 עד 20 שניות או עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
להוסיף קצפת, מכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
4
יוצקים מים רותחים על ג ' לטין בקערה קטנה. מערבבים על 2 דקות או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. מקציפים לתוך תערובת גבינת שמנת עד מעורבב. מערבבים 3/4 כוס משמר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מורחים על קרום פירורים. צ ' יל 2 שעות או לילה.לנצח הנותרים 1/2 כוס (או 1 כוס) קרם כבד עד פסגות נוקשות טופס. הכה ב 1 או 2 סוכרים כף.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
מניחים בשקית ניילון resealable.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
7
חותכים פינה קטנה את התיק.
8
הסר את הקצה החיצוני של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים גושים של קצפת סביב קצה עוגת גבינה. מערבבים שימורים שנותרו עם פירות יער מעורבים טריים בקערה קטנה. כף באופן שווה במרכז עוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער מעורביםפירות יער מעורבים
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון