קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

יום אחרי חג ההודיה טורקיה Pho

יום אחרי חג ההודיה טורקיה Pho
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו זנגביל, פגר טורקיה, זרעי כוסברה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכונים דומים: סלט אטריות בקר וייטנאמי: פו טרון, חג ההודיה טורקיה שאריות אושר: הודו Mac-And-Cheeslets, ו שאריות הודו חג ההודיה-עוטפת טורקיה.

הוראות

1
טוסט תרמיל הל, ציפורן, אניס כוכב, שומר, כוסברה במחבת קטנה מעל חום בינוני-נמוך עד ריחני, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מניחים את התבלינים על מרכז חתיכה מרובע 8 אינץ ' של גזה. לאסוף יחד את הקצוות של cheesecloth, ולקשור עם חוט מטבח כדי לאבטח. צורב את שני הצדדים של זנגביל ו 1/2 בצל באותו מחבת עד חרוך קל, על 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים את פגר טורקיה, מים, שקיק, זנגביל, ובצל בסיר גדול מעל לאכול בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. מבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את אטריות האורז, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את האטריות שנחשפו, ערבוב מדי פעם, עד האטריות בישלו דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
הסר את הפגר, שקיק, זנגביל, ובצל מן המרק. מסננים את המרק כדי להסיר כל בשר שאולי נפל מהעצמות, במידת הצורך. מתבלים ברוטב דגים ומלח. מחלקים את אטריות האורז בשר טורקיה באופן שווה לתוך 4 קערות גדולות. לפזר את הבזיליקום, כוסברה, ובצל פרוס על גבי. מצקת את המרק למעלה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
מיצי מחבת ממחבת צליית ההודומיצי מחבת ממחבת צליית ההודו
רוטב דגיםרוטב דגים
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
7
מגישים עם טריז של סיד ורוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ