קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

יוקטן במרינדה הליבוט בגריל עלים בננה עם אננס כתום אננס

יוקטן במרינדה הליבוט בגריל עלים בננה עם אננס כתום אננס
יוקטן במרינדה הליבוט בגריל עלים בננה עם אננס כתום אננס יכול להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 46% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם בצל ירוק, אננס, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: הליבוט קלוי עם תענוג בננה-תפוז, סלמון בגריל בעלי ענבים עם עגבניות צימוק עגבניות, ו הליבוט בגריל עם שלושה פלפל.

הוראות

1
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מקציפים יחד מיצים, שמן ואבקות צ ' ילי בתבנית אפייה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הליבוט והופכים למעיל. מריחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
4
מוציאים את עלי הבננה מהמים ומנערים עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מניחים את העלים על משטח שטוח.
6
מוציאים את הליבוט מהמרינדה, מתבלים במלח ופלפל, ומניחים 1 פילה במרכז כל עלה. עוטפים את עלה הבננה באופן רופף סביב כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עלי בננהעלי בננה
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
הליבוטהליבוט
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מניחים את החבילות שטוחות על הגריל, סוגרים את המכסה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד שהם פשוט מבושלים. מוציאים בזהירות מהגריל ומגישים את הדג בעלה הבננה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מגישים דגים עם התענוג התפוז-אננס.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
הקציפו יחד את מיץ הליים, מיץ התפוזים, צ ' ילה דה ארבול, הדבש והשמן בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
11
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הקשת סונומה פינו נואר עם 4.4 מתוך 5 כוכבים דירוג נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
קשת סונומה פינו נואר
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.