יין אדום ורוטב שאלוט
יין אדום ורוטב שאלוט יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם קורנית, יין, שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שאלוט וטורקיה צלויה מרווה עם רוטב שאלוט, אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט, ו רוטב שאלוט ושיטאקי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה על חום בינוני גבוה בסיר בינוני. כאשר הקצפת שוככת, מוסיפים בצלצלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ 5 דקות.
לטאטא בקמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בלונדינית זהובה, על 2 דקות.
בהדרגה להוסיף בטפטופים טורקיה או מלאי ויין בזרם קבוע, לטאטא כל הזמן. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עד מופחת 3 כוסות, 10 עד 15 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בשרי וקורנית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מיד או לאחסן במיכל אטום במקרר עד שבוע, reheating מעל בינוני-נמוך חום לפני ההגשה.