יין אדום סטייק צלע במרינדה מלא פרושוטו, פונטינה ובזיליקום עם קברנה-שאלוט הפחתה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? סטייק פלנק מוקרם ביין אדום עם פרושוטו, פונטינן ובזיליקום עם הפחתת קברנה-שאלוט יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך מלח, שאלוט, גבינת פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-55 דקות. נסו יין אדום סטייק צלע במרינדה, יין אדום סטייק צלע במרינדה # grassfedmoms, ו סטייק צלע מגולגל עם פרושוטו ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטאטא יחד בצלצלי שאלוט, יין ושמן זית בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את הסטייק ופונים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
הסר את הסטייק מן המרינדה וכתם עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
שכב על משטח שטוח, בצד לחתוך למעלה, ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים את פני השטח עם פרושוטיםחתיכות, ואז למעלה עם הגבינה ושכבת עלי בזיליקום. החל בצד הפונה אליך, להפשיל בחוזקה את הסטייק סביב המילוי. באמצעות מחרוזת מטבח, לקשור את הגליל ב 4 או 5 מקומות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
פרושוטו
רוטב חמוציות, להגשה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
7
מברישים את החלק החיצוני של הסטייק בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל סטייק על חום גבוה עד השחמה בכל רחבי, 8 עד 10 דקות. להפוך את הסטייק 4 פעמים כפי שהוא מבשל. הזז את הבשר מן החום הישיר ואת הגריל במשך 15 עד 20 דקות, או עד מיד לקרוא מדחום רושם 125 מעלות F עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
8
הסר מן הגריל ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך. פרוסה נגד התבואה לפרוסות עבות 1/2 אינץ ' וטפטוף עם הפחתת קברנה-שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
9
מחממים שמן בסיר גדול על הסורגים של הגריל על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ערמוני מים, משולבים
10
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
11
מוסיפים את היין והפלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים עד מעובה מופחת 1 כוס. מסננים את התערובת לתוך קערה ומתבלים במלח, לטעום, ודבש.