יין וחזיר במרינדה דיז'ון עשוי להיות מה שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שום, פילה חזיר, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 91%. מתכונים דומים: חזיר דיז'ון מותן, ירך חזיר תפוז-Dijon, ו ירך חזיר עם רוטב דיז'ון.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את בשר החזיר tenderloin בתבנית אפייה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מערבבים יחד את השום, בצל, פטרוזיליה, חרדל, יין, יוגורט, שמן זית, מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדומים, אורגנו, בזיליקום, טימין, בויון, ומיץ לימון בקערה; יוצקים מעל החזיר. מכסים את כל הצלחת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
אפונה גויה®
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים בתנור שחומם מראש עד הטמפרטורה הפנימית הגיעה 145 מעלות F (63 מעלות C), על 1 שעה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר את tenderloin מן המנה לכסות עם רדיד אלומיניום על קרש חיתוך. אפשר לנוח 20 דקות לפני חיתוך. שמור את הרוטב מן המנה ומגישים בצד.