יין ובשר חזיר במרינדה דיז'ון
יין וחזיר במרינדה דיז'ון עשוי להיות מה שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שום, פילה חזיר, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 91%. מתכונים דומים: חזיר דיז'ון מותן, ירך חזיר תפוז-Dijon, ו ירך חזיר עם רוטב דיז'ון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את בשר החזיר tenderloin בתבנית אפייה עמוקה.
מערבבים יחד את השום, בצל, פטרוזיליה, חרדל, יין, יוגורט, שמן זית, מלח, פלפל, פתיתי פלפל אדומים, אורגנו, בזיליקום, טימין, בויון, ומיץ לימון בקערה; יוצקים מעל החזיר. מכסים את כל הצלחת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד הטמפרטורה הפנימית הגיעה 145 מעלות F (63 מעלות C), על 1 שעה 30 דקות.
הסר את tenderloin מן המנה לכסות עם רדיד אלומיניום על קרש חיתוך. אפשר לנוח 20 דקות לפני חיתוך. שמור את הרוטב מן המנה ומגישים בצד.