, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. אם יש לכם חלב, תמצית vanillan, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 457 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת פודינג אננס עוגת לערבב עוגה.
הוראות
1
עבור עוגת גרהם: להתאים מתלה תנור למצב באמצע ולחמם תנור ל 177°. קל מעיל שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה. ישבנים קו עם נייר קלף ומעיל שוב עם תרסיס אפייה.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מפזרים ג ' לטין על מים.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן
12
בואו לעמוד עד ג ' לטין מרכך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
13
שלב סוכר, נשאר 1/2 כוס מים, ומלח בסיר בינוני כבד תחתית. מערבבים על חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס, מברישים את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגביר את החום בינוני גבוה ולהביא סירופ לרתיחה. מרתיחים, מבלי לערבב, עד הסירופ רושם 114° על מדחום ממתקים, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
עם מיקסר פועל במהירות נמוכה, לאט ובזהירות לשפוך סירופ חם לתוך ג ' לטין. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לנצח עד התערובת היא עבה, מבריק, המשרד החיצוני של הקערה הוא מגניב למגע, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
להוסיף וניל לנצח רק כדי לשלב, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
16
עבודה מהירה, להפיץ על 2 1/2 כוסות מרשמלו על עוגה אחת עגול עם מרית אופסט. למעלה עם העוגה השנייה עגול ולהפיץ המרשמלו הנותרים על גבי וצדדים של עוגה. להכניס למקרר 5 עד 10 דקות להגדרה.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
17
לטפטוף שוקולד: להביא שמנת וסירופ תירס להתבשל בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
18
הסר מהחום.
19
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
20
לאט לשפוך זיגוג על גבי עוגה בעדינות להפיץ את הקצוות עם מרית אופסט, לתת קצת לטפטף את הצדדים. להכניס למקרר רק עד זיגוג מוגדר, 5 עד 10 דקות.