מאכלי ים סושי עוטפת
אם יש לכם גזר, אורז סושי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מאכלי ים חסה עוטפת, עוגת סושי Chirashi וסושי Temari, ו סושי מפורק (Chirashi Sushi) (מתכונים דומים).
הוראות
ב 1 1/2-ליטר סיר nonstick, אורז חום ומים רותחים. להפחית את החום נמוך; לכסות ולבשל 15 עד 20 דקות או עד שכל המים נספגים ואורז הוא רך. בינתיים, למקם 15x10 אינץ ' מחבת עם צדדים במקפיא כדי להירגע.
לטפטף חומץ אורז על אורז תוך הרמת ושטיפת אורז; להפיץ אורז במחבת צוננת.
מקום במקפיא במשך 5 דקות כדי להתקרר לחלוטין.
על משטח עבודה, מקום 1 רול עם צדדים קצרים בחלק העליון והתחתון.
מורחים 2 כפות גבינת שמנת על פני השטח כולו של רול-אפ.
מורחים 3/4 כוס מקורר אורז מעל גבינת שמנת, משאיר 1 1/2 סנטימטרים של קצה קצר העליון ללא אורז. החל 1 אינץ ' מקצה קצר תחתון, לארגן שורה צרה של גזר, שורה של פלפל פלפל ושורה של חציית בשר על אורז. מעל בשר סרטנים, מניחים 2 חצאי בצל, קצוות מתחלפים כך שיש קצה ירוק אחד וקצה לבן אחד בכל צד. לחץ על כל השכבות לתוך אורז.
להביא את הקצה התחתון של גליל מעל סתימות לקצה העליון של אורז; למשוך את הקצה התחתון של רול כלפי מעלה בחזרה לתחתית, גירוד אורז לתוך רול סתימות כדי להפוך גליל מוצק (להיות בטוח שאין חללי אוויר).
להפשיל, לתת גבינת שמנת לאטום את הגליל. לעטוף בניילון נצמד. חזור עם החומרים הנותרים, מה שהופך 2 לחמניות יותר. להכניס למקרר לחמניות 1 שעה.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרכיבים רוטב טבילה. כדי לשרת, לקצץ הקצוות של כל גליל; לחתוך כל גליל לתוך 8 פרוסות.