קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

יסודות: סלט עם עגבניות ולחם בגריל (לא לחם בן יום)

יסודות: סלט עם עגבניות ולחם בגריל (לא לחם בן יום)
יסודות: סלט עם עגבניות ולחם בגריל (לא לחם בן יום) הוא טבעוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, לחם כפרי, מלח גס ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט לחם בגריל עם עגבניות וירקות מתובלים, לחם בגריל עם פסטו, בורטן ועגבניות, ו עגבניות צלויות ופטריות עם לחם צלוי.

הוראות

1
מחממים גריל או מחבת ברזל יצוק בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מברשת את פרוסות הלחם משני הצדדים עם 2 כפות של שמן זית. גריל עד חרוך קלות משני הצדדים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
תן ללחם להתקרר מעט, ואז לחתוך לקוביות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
בקערה גדולה, לזרוק את קוביות הלחם עם עגבניות חתוכות לקוביות, מלפפון, ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
טפטוף עם חומץ ואת הנותרים 1/4 כוס שמן העונה עם מלח ופלפל. לזרוק לשלב ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'