יצירת עוגת החתונה שלך דורש כ 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 104 מנות סועדים. זה מושלם עבור חתונה. גשו לסופר וקנו מחרוזת, קרם כפול קרטון, שכבה באמצע, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 523 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: פרויקט עוגת חתונה: העוגה אפויה, עוגת חתונה, ו עוגת חתונה לבנה.
הוראות
1
מכסים את עוגת הפירות עם מרציפן: איך לעשות את זה: מרתיחים את ריבת משמש עם מים 2 כפות ומסננת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמש
מרציפן
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
דובדבנים מסוכרים נוספים
2
מברשת את לוח עוגת 15 ס " מ עם קצת ריבת משמש.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמש
3
חותכים את החלק העליון המעוגל של העוגה ולהפוך הפוך על הלוח. למדוד על פני החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם מחרוזת, לחתוך לאורך ולהגדיר את החוט בצד.
1
הוספת קרם לימון איכותי או גנאש שוקולד משיי הופך פשטןקרם לתוך מילוי מפנק.איך אתה עושה את זה: ראשית להפוך את קרם חמאה. מקציפים את החמאה עד שמנת, ואז בהדרגה להכות בסוכר siftedicing. לשקול 600g/1lb 5oz של התמהיל ומערבבים 5 כפות של לימון curd לתוכו. במחבת קטנה, להביא את השמנת רק לרתיחה, ואז לשפוך על השוקולד. השאר לעמוד 2 דקות, ולאחר מכן לערבב עד חלקה. לאחר מגניב אבל עדיין נוזלי, לקפל לתוך קרם חמאה הבסיסי הנותר. ברגע שכל עוגה הוא מגניב לחלוטין, ברמה את החלק העליון באמצעות סכין משונן ארוך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס בצל קצוץ
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מורחים קצת מהקרם המקביל על לוח העוגה הדק התואם. הפוך את העוגה על גבי הלוח ומברשת בכל רחבי עם שכבה דקה של ריבת משמש מסננת – זה עוזר למנוע פירורים תועים להיכנס לתוך קרם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמש
פלפל ארבול
3
חותכים לשלוש שכבות אופקית-אל תדאג אם אתה חותך את השכבות באופן לא אחיד כמו זה לא ישפיע על העוגה המוגמרת. אם זה יום חם או חם במטבח שלך, לקרר את העוגות לזמן מה-זה יהיה המשרד אותם ולהפוך חיתוך והרמה הרבה יותר קל. הרם את כל שכבה כפי שאתה חותך אותו, ומניח אותו בצד כך שכאשר אתה מחדש מחסנית השכבות הם בסדר הנכון.אם אתה כבר עשית את קרם חמאה מראש וזה התקשח מעט, חם במיקרוגל על הפשרה במשך 10 שניות להכות היטב. באמצעות סכין צבעים, להפיץ כ 1/4 של קרם חמאה על השכבה הראשונה של העוגה. עבור עוגת לימון, מערבולת עוד כף או כך של לימון curd על הדובדבן. מחסנית את השכבות הנותרות בדרך זו, הפצת כל הדובדבן הנותר על החלק העליון ואת הצדדים של העוגה, מחליק אותו כדי לפגוש את בסיס עוגת הקרטון. להחליק בכל רחבי עם סכין הצבעים שלך ולהניח בצד. העוגות מוכנות עכשיו לכיסוי עם ציפוי מוכן לגלגל. מלא בקרם חמאה ואייס, העוגות ישמרו עד 3 ימים.מכסים את כל העוגות בציפוי מוכן לגלגל: השלב הבא הוא לצבוע בעדינות את שכבות שונות עם השנהב, ורוד כהה ומשחות צביעת שמנת.איך לעשות את זה: עבור עוגת פירות marzipanned רק, הראשון מברשת קלה עם מים מקוררים, מבושלים כדי לעזור מקל הקרח. עבור כל העוגות, אבק משטח העבודה עם קרח סוכר ללוש את הדובדבן עד גמיש.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סכין צבעים
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4
להוסיף כמה כתמים של צביעת מזון עם קיסם או סוף שיפוד – להיות מאוד חוסך כמו קצת הולך דרך ארוכה. לעבוד את הצבע עד שיש לך צבע אחיד, חלקה להדביק.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
הוסף עוד ולוש שוב אם אתה רוצה את הצבע כדי להיות אינטנסיבי יותר.קל אבק את משטח העבודה שוב לגלגל את הדובדבן לתוך מעגל גדול מספיק כדי לכסות את הצדדים העליון של העוגה, עם קצת עודף. השתמש במחרוזת כדי למדוד כמו קודם. להרים את הדובדבן על העוגה, באמצעות מערוך שלך כדי לעזור לך.להחליק את הדובדבן סביב העוגה עם הידיים שלך, ואז לקצץ את עודף עם סכין חדה. השאר לילה להתייבש. לאחר קר, לשמור במשך 3 ימים. אחרי שתקפיא את העוגות, כסה את בסיס ה-35 ס " מ. מברשת קלה עם מקורר, מים מבושלים לכסות עם ציפוי בצבע שנהב. לקצץ ולהשאיר לילה להתייבש.מחסנית את העוגות: פינים לתת יציבות וכוח לעוגות שכבות. על ידי מדידת וחתיכת הפינים לאותו אורך, אתה מספק פלטפורמה אפילו עבור העוגה הבאה לשבת על, גם אם העוגה שלך היא קצת רופף. עבור העוגה הזאת, השכבות נערמות כמו צעדים, ממש מחוץ למרכז.איך אתה עושה את זה: בקערה גדולה, בהדרגה לנצח הדובדבן סוכר לתוך ביצה לבן עד עבה וחלק. כיסוי עם סרט צילום עד מוכן לשימוש. החל מעוגת השוקולד, הכנס שלושה מוטות יריעה במשולש, היסט קל לצד אחד ולא רחב יותר מבסיס עוגת הלימון שתשב למעלה. עם עט קבוע, קל לסמן איפה החלק העליון של הדובדבן מגיע על המפל. בזהירות לשלוף את הפינים בשורה על משטח העבודה. באמצעות סרגל, לסמן מחדש כל מוט לנקודה הגבוהה ביותר. להבקיע את הפינים עם מספריים סביב הסימנים החדשים ולשבור את הפלסטיק בצורה נקייה. הכנס מחדש את המוטות לחורים המקוריים שלהם, מעוגל סוף למטה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
מספריים מטבח
רול פירות צהוב אחד
דובדבנים מסוכרים נוספים
1
הפוך את עוגת הפירות ולכסות עם מרציפן.
מרכיבים שתצטרך
מרציפן
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
1
הפוך את השוקולד ועוגות לימון אם עושים טרי-לשמור היטב ראפ בקלף אפייה להיצמד הסרט במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2
הפוך שוקולד לימון חמאה ולשמור במקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
הפוך את השוקולד ועוגות לימון אם עושים טרי-לשמור היטב עטוף אפיית קלף להיצמד הסרט במקום קריר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1
ממלאים ומכסים את עוגות השוקולד והלימון בקרם חמאה ומכסים את כל העוגות ואת הלוח עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1
לערום את העוגות ולקשט עם עלי כותרת ברגע שהעוגות נמצאות במקום.