ירוק חורף עם אגסים קלויים ופקורינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ירקות חורף עם אגסים קלויים פקורינו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 323 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח שולחן, מלח ים ופלפל, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו ירוק אביב קלוי עם אגוזי לוז פקורינו, ירקות מעורבים עם עגבניות צלויות, אגסים מוצרלה, קרוטונים תוצרת בית, ו גבינת פקורינו, רוקט ואגסים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה ויבשה, טוסט צנוברים על אש בינונית, ערבוב כל הזמן, עד ריחני קל השחמה, על 3 דקות.
הסר מהחום ומיד לשפוך על צלחת כדי להתקרר; האגוזים יכולים לשרוף במהירות. תניח בצד.
חותכים כל חצי אגס לתוך 6 טריזים דקים. בקערה, לזרוק את פלחי האגס עם שמן זית ומלח השולחן. מסדרים את האגסים בשכבה אחת בתבנית אפייה או על תבנית אפייה מעוטרת וצולים במשך 5 דקות.
הסר מהתנור, באמצעות מלקחיים, בעדינות להפוך את האגסים. חזור לתנור וצלה עד רך מעט השחמה, 3-5 דקות יותר.
בקערת סלט רדודה, לשלב את הירוקים, צנוברים, וגבינה ולזרוק לערבב.
בקערה קטנה, להקציף יחד את החומץ, חרדל, ושאלות.
מוסיף את שמן האגוזים בזרם איטי, יציב, מטאטא כל הזמן עד חלקות, צורות ההלבשה emulsified. מתבלים במלח ים ופלפל.
יוצקים את הרוטב על הסלט וזורקים מעיל ביסודיות. למעלה עם פרוסות אגס קלוי, העונה עם כמה טוחן של פלפל, ומגישים מיד.