קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

ירוק חורף עם אגסים קלויים ופקורינו

ירוק חורף עם אגסים קלויים ופקורינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ירקות חורף עם אגסים קלויים פקורינו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 323 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח שולחן, מלח ים ופלפל, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו ירוק אביב קלוי עם אגוזי לוז פקורינו, ירקות מעורבים עם עגבניות צלויות, אגסים מוצרלה, קרוטונים תוצרת בית, ו גבינת פקורינו, רוקט ואגסים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°. 
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
במחבת קטנה ויבשה, טוסט צנוברים על אש בינונית, ערבוב כל הזמן, עד ריחני קל השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום ומיד לשפוך על צלחת כדי להתקרר; האגוזים יכולים לשרוף במהירות. תניח בצד. 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
4
חותכים כל חצי אגס לתוך 6 טריזים דקים. בקערה, לזרוק את פלחי האגס עם שמן זית ומלח השולחן. מסדרים את האגסים בשכבה אחת בתבנית אפייה או על תבנית אפייה מעוטרת וצולים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח שולחןמלח שולחן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
הסר מהתנור, באמצעות מלקחיים, בעדינות להפוך את האגסים. חזור לתנור וצלה עד רך מעט השחמה, 3-5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
בואו מגניב. 
7
בקערת סלט רדודה, לשלב את הירוקים, צנוברים, וגבינה ולזרוק לערבב. 
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
בקערה קטנה, להקציף יחד את החומץ, חרדל, ושאלות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מוסיף את שמן האגוזים בזרם איטי, יציב, מטאטא כל הזמן עד חלקות, צורות ההלבשה emulsified. מתבלים במלח ים ופלפל. 
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
יוצקים את הרוטב על הסלט וזורקים מעיל ביסודיות. למעלה עם פרוסות אגס קלוי, העונה עם כמה טוחן של פלפל, ומגישים מיד. 
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ