מסננים במסננת, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל ולנקז היטב, בעדינות לחיצה על עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל שום פתיתי פלפל אדום, ערבוב, עד זהב חיוור, כ 45 שניות. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולאחר מכן להוסיף ירקות ומלח ים וsauté עד מצופה בשמן ומחומם דרך, כ 4 דקות.