קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ירושה עגבניות פנזנלה

ירושה עגבניות פנזנלה
פנזנלה עגבניות ירושה דורשת כ 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 485 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.7 דולר למנה. אם יש לכם עלי טרגון, עגבניות ירושה, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ירושה עגבניות פנזנלה, סלט עגבניות פנזנלה, ו סלט עגבניות ואבוקדו פנזנלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות ו מחממים גיליון עוגיות בו.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים עד שהיא מקציפה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים לציפוי החמאה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
5
מעבירים את הלחם לתבנית אפייה. מפזרים מיד את הגבינה וזורקים שוב כשהיא חמה להמסת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים תוך כדי ערבוב פעם או פעמיים עד שהקרוטונים פריכים וצבעוניים קלות מבחוץ אך עדיין רכים מבפנים, בערך 8 או 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תן מגניב. אחסן בכלי אטום.
8
ההערות של מייקל: אני משתמש בסכין משוננת כדי להסיר את הקרום מלחם בן יום, ואז עובר לסכין שף כדי לחתוך את הקוביות כי זה לא קורע את הלחם. שימו לב גם שאני ממליץ לגרד את הפרמזן דק כדי שיידבק טוב יותר ללחם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
שפים סכיןשפים סכין

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרארוגולה גזוזארוגולה גזוז1-2 כפות שמן זית כתית מעולהההערות של מייקל: השתמשתי כאן בזיליקום וטרגון, אבל אתה משתמש בכל עשבי תיבול שאתה אוהב. פטרוזיליה ומרורם עולים בראשכם כחלופות טובותההערות של מייקל: השתמשתי כאן בזיליקום וטרגון, אבל אתה משתמש בכל עשבי תיבול שאתה אוהב. פטרוזיליה ומרורם עולים בראשכם כחלופות טובות1בצל צהוב בינוני, קצוץלחם בן יום קוביות ללא קרום (קוביות בגודל 1/2 אינץ')לחם בן יום קוביות ללא קרום (קוביות בגודל 1/2 אינץ')6שרימפס וורידיםבקערה שלבו את העגבניות, הבצל, השום, שמן הזית, מיץ הלימון, הבזיליקום, הטרגון, המלח והפלפל. מוסיפים את הקרוטונים וזורקים היטבבקערה שלבו את העגבניות, הבצל, השום, שמן הזית, מיץ הלימון, הבזיליקום, הטרגון, המלח והפלפל. מוסיפים את הקרוטונים וזורקים היטב23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים12 כפיות אבקת שוםעלי טרגון טריים קצוציםעלי טרגון טריים קצוצים12 כפיות אבקת שוםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות ירושה בשלות, קלופות, זרעים וקוביותעגבניות ירושה בשלות, קלופות, זרעים וקוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6שרימפס וורידיםטריז פרמזן, לגילוחטריז פרמזן, לגילוח63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פרמזן מגורר דקפרמזן מגורר דק6שרימפס וורידיםכמה טוחנים פלפל שחורכמה טוחנים פלפל שחור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום טחוןבצל אדום טחון1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים, עדיף מלח אפורמלח ים, עדיף מלח אפור6שרימפס וורידיםמלח ים, עדיף מלח אפור, ופלפל שחור טחון טרימלח ים, עדיף מלח אפור, ופלפל שחור טחון טרי1עבור כל אחד.מחלקים תערובת עגבניות בין 4 צלחות. למעלה כל אחד עם כמות שווה של ארוגולה. בעזרת קולפן ירקות מגלחים את הפרמזן מעל הסלט. מגישים מידמחלקים תערובת עגבניות בין 4 צלחות. למעלה כל אחד עם כמות שווה של ארוגולה. בעזרת קולפן ירקות מגלחים את הפרמזן מעל הסלט. מגישים מיד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא באדיאן קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך ואופייני שהוא ידידותי במיוחד לאוכל.