קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ירושה עגבניות פנזנלה

ירושה עגבניות פנזנלה
פנזנלה עגבניות ירושה דורשת כ 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 485 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.7 דולר למנה. אם יש לכם עלי טרגון, עגבניות ירושה, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ירושה עגבניות פנזנלה, סלט עגבניות פנזנלה, ו סלט עגבניות ואבוקדו פנזנלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות ו מחממים גיליון עוגיות בו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים עד שהיא מקציפה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים לציפוי החמאה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פאי דלעותפאי דלעות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
מעבירים את הלחם לתבנית אפייה. מפזרים מיד את הגבינה וזורקים שוב כשהיא חמה להמסת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים תוך כדי ערבוב פעם או פעמיים עד שהקרוטונים פריכים וצבעוניים קלות מבחוץ אך עדיין רכים מבפנים, בערך 8 או 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תן מגניב. אחסן בכלי אטום.
8
ההערות של מייקל: אני משתמש בסכין משוננת כדי להסיר את הקרום מלחם בן יום, ואז עובר לסכין שף כדי לחתוך את הקוביות כי זה לא קורע את הלחם. שימו לב גם שאני ממליץ לגרד את הפרמזן דק כדי שיידבק טוב יותר ללחם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
שפים סכיןשפים סכין

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרארוגולה גזוזארוגולה גזוז1-2 כפות שמן זית כתית מעולהההערות של מייקל: השתמשתי כאן בזיליקום וטרגון, אבל אתה משתמש בכל עשבי תיבול שאתה אוהב. פטרוזיליה ומרורם עולים בראשכם כחלופות טובותההערות של מייקל: השתמשתי כאן בזיליקום וטרגון, אבל אתה משתמש בכל עשבי תיבול שאתה אוהב. פטרוזיליה ומרורם עולים בראשכם כחלופות טובות1בצל צהוב בינוני, קצוץלחם בן יום קוביות ללא קרום (קוביות בגודל 1/2 אינץ')לחם בן יום קוביות ללא קרום (קוביות בגודל 1/2 אינץ')6שרימפס וורידיםבקערה שלבו את העגבניות, הבצל, השום, שמן הזית, מיץ הלימון, הבזיליקום, הטרגון, המלח והפלפל. מוסיפים את הקרוטונים וזורקים היטבבקערה שלבו את העגבניות, הבצל, השום, שמן הזית, מיץ הלימון, הבזיליקום, הטרגון, המלח והפלפל. מוסיפים את הקרוטונים וזורקים היטב22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים11 כף אורגנו מיובשעלי טרגון טריים קצוציםעלי טרגון טריים קצוצים11 כף אורגנו מיובשרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות ירושה בשלות, קלופות, זרעים וקוביותעגבניות ירושה בשלות, קלופות, זרעים וקוביות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6שרימפס וורידיםטריז פרמזן, לגילוחטריז פרמזן, לגילוח62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספרמזן מגורר דקפרמזן מגורר דק6שרימפס וורידיםכמה טוחנים פלפל שחורכמה טוחנים פלפל שחור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום טחוןבצל אדום טחון1אוראו ממולאים כפוליםמלח ים, עדיף מלח אפורמלח ים, עדיף מלח אפור6שרימפס וורידיםמלח ים, עדיף מלח אפור, ופלפל שחור טחון טרימלח ים, עדיף מלח אפור, ופלפל שחור טחון טרי1עבור כל אחד.מחלקים תערובת עגבניות בין 4 צלחות. למעלה כל אחד עם כמות שווה של ארוגולה. בעזרת קולפן ירקות מגלחים את הפרמזן מעל הסלט. מגישים מידמחלקים תערובת עגבניות בין 4 צלחות. למעלה כל אחד עם כמות שווה של ארוגולה. בעזרת קולפן ירקות מגלחים את הפרמזן מעל הסלט. מגישים מיד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא באדיאן קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך ואופייני שהוא ידידותי במיוחד לאוכל.