פנזנלה עגבניות ירושה דורשת כ 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 485 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.7 דולר למנה. אם יש לכם עלי טרגון, עגבניות ירושה, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ירושה עגבניות פנזנלה, סלט עגבניות פנזנלה, ו סלט עגבניות ואבוקדו פנזנלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות ו מחממים גיליון עוגיות בו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים עד שהיא מקציפה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים את קוביות הלחם וזורקים לציפוי החמאה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פאי דלעות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
מעבירים את הלחם לתבנית אפייה. מפזרים מיד את הגבינה וזורקים שוב כשהיא חמה להמסת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
6
אופים תוך כדי ערבוב פעם או פעמיים עד שהקרוטונים פריכים וצבעוניים קלות מבחוץ אך עדיין רכים מבפנים, בערך 8 או 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תן מגניב. אחסן בכלי אטום.
8
ההערות של מייקל: אני משתמש בסכין משוננת כדי להסיר את הקרום מלחם בן יום, ואז עובר לסכין שף כדי לחתוך את הקוביות כי זה לא קורע את הלחם. שימו לב גם שאני ממליץ לגרד את הפרמזן דק כדי שיידבק טוב יותר ללחם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא באדיאן קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.