ירך חזיר במרינדה אסייתית עם בטטות חניכיים ותפוחים עם חמישה תבלינים
ירך חזיר במרינדה אסייתית עם בטטות חניכיים ותפוחים עם חמישה תבלינים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1671 קלוריות, 108 גרם חלבון, ו 103 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 55% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח, כוכב אניס, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתפוחי סבתא סמית ' אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוח קל פריך עם גרנולה חמאת בוטנים + סוג גרנולה בגידה כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה מוצק. נסו ירך חזיר אפוי עם בטטות, חזיר עם תפוחים ותפוחי אדמה מתוקים, ו צלי חזיר עם תפוחים ובטטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
יום אחד מראש, שלבו את המים, המלח, הסוכר, רוטב הסויה, גרגרי הפלפל, הג ' ינג ' ר, האניס ועלי הדפנה בתבנית אפייה עמוקה גדולה מספיק כדי להחזיק את החזיר ובחשו לערבוב.
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8
מחממים סיר קטן על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים 1 כף מהחמאה ומערבלים לציפוי תחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר ומקפיצים תוך ערבוב מדי פעם עד שהשום שחום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
11
מוסיפים את השמנת ומפחיתים בשליש על אש נמוכה, כ -10 דקות. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12
בינתיים, שלבו את הבטטות בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות אותן לחלוטין. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים עד שניתן לנקב אותם בקלות בעזרת קצה הסכין, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
מסננים ומעבירים למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
14
מוסיפים את השמנת ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
15
מוסיפים את יתרת החמאה, מתבלים במלח ופלפל, ומחית לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
16
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה, מתקנים את התבלינים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השמן ומערבלים לציפוי תחתית התבנית. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את הבצל ומקפיצים תוך ערבוב עד להשחמה בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את אבקת חמשת התבלינים, הסוכר החום, התפוחים והמיץ. מערבבים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -12 דקות. התפוחים צריכים לשמור על צורתם וקצת נוזלים צריכים להישאר בתבנית; אל תבשלו יתר על המידה. מערבבים פנימה את החמאה ומתקנים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דיאט קרם סודה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מגישים חם.
5
לשמן הצ 'ילה: במחבת בינונית, שלבו את אבקת הצ' ילי, הכמון והמלח, וחממו על אש בינונית רק עד שהתערובת מתחילה לעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שמן צ ' ילי
¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מקציפים בשמן ומוציאים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
אפשר שמן צ ' ילה להתקרר, להעביר אותו צנצנת זכוכית, ולתת לעמוד לילה. כיסוי ושימוש או חנות. השמן ייפרד מהמוצקים; השתמש בשמן האדום בלבד.