קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

ירך חזיר במרינדה אסייתית עם בטטות חניכיים ותפוחים עם חמישה תבלינים

ירך חזיר במרינדה אסייתית עם בטטות חניכיים ותפוחים עם חמישה תבלינים
ירך חזיר במרינדה אסייתית עם בטטות חניכיים ותפוחים עם חמישה תבלינים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1671 קלוריות, 108 גרם חלבון, ו 103 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 55% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח, כוכב אניס, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתפוחי סבתא סמית ' אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוח קל פריך עם גרנולה חמאת בוטנים + סוג גרנולה בגידה כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה מוצק. נסו ירך חזיר אפוי עם בטטות, חזיר עם תפוחים ותפוחי אדמה מתוקים, ו צלי חזיר עם תפוחים ובטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום אחד מראש, שלבו את המים, המלח, הסוכר, רוטב הסויה, גרגרי הפלפל, הג ' ינג ' ר, האניס ועלי הדפנה בתבנית אפייה עמוקה גדולה מספיק כדי להחזיק את החזיר ובחשו לערבוב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מוסיפים את החזיר; אם הוא לא מכוסה, מוסיפים עוד מים. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ. שוטפים היטב את החזיר במים קרים, מייבשים ומתבלים בפלפל הטחון לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה, מוסיפים את השמן ומערבלים כדי לכסות את תחתית התבנית. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את החזיר ומשחימים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים את החזיר לתבנית צלייה וצולים רק עד שהחזיר חם למרכז (בערך 125 מעלות צלזיוס טמפרטורה פנימית), 25 עד 30 דקות. פנים החזיר יישאר ורוד.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
הניחו לחזיר לנוח 10 דקות וחתכו לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. מחלקים את הבטטות המחודדות בין 4 צלחות, מקיפים את החזיר ומוסיפים את תפוחי חמשת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
לשימור,לשימור,
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
7
מקשטים בעירית, מזלפים את שמן הצ ' ילה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8
מחממים סיר קטן על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים 1 כף מהחמאה ומערבלים לציפוי תחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר ומקפיצים תוך ערבוב מדי פעם עד שהשום שחום, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
11
מוסיפים את השמנת ומפחיתים בשליש על אש נמוכה, כ -10 דקות. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12
בינתיים, שלבו את הבטטות בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות אותן לחלוטין. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ומבשלים עד שניתן לנקב אותם בקלות בעזרת קצה הסכין, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
מסננים ומעבירים למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
14
מוסיפים את השמנת ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
15
מוסיפים את יתרת החמאה, מתבלים במלח ופלפל, ומחית לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
16
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה, מתקנים את התבלינים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השמן ומערבלים לציפוי תחתית התבנית. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את הבצל ומקפיצים תוך ערבוב עד להשחמה בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את אבקת חמשת התבלינים, הסוכר החום, התפוחים והמיץ. מערבבים, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, כ -12 דקות. התפוחים צריכים לשמור על צורתם וקצת נוזלים צריכים להישאר בתבנית; אל תבשלו יתר על המידה. מערבבים פנימה את החמאה ומתקנים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מגישים חם.
5
לשמן הצ 'ילה: במחבת בינונית, שלבו את אבקת הצ' ילי, הכמון והמלח, וחממו על אש בינונית רק עד שהתערובת מתחילה לעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מקציפים בשמן ומוציאים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
אפשר שמן צ ' ילה להתקרר, להעביר אותו צנצנת זכוכית, ולתת לעמוד לילה. כיסוי ושימוש או חנות. השמן ייפרד מהמוצקים; השתמש בשמן האדום בלבד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אבקת חמישה תבליניםאבקת חמישה תבלינים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פלפל שחור קלוי, בתוספת פלפל שחור גרוס טריפלפל שחור קלוי, בתוספת פלפל שחור גרוס טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סוכר חום, ארוזסוכר חום, ארוז1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו6(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת צ'ילה, כגון אנצ' ו, צ'ימאיו או פסילהאבקת צ'ילה, כגון אנצ' ו, צ'ימאיו או פסילה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעירית חתוכה לאורכי 1 אינץ', לקישוטעירית חתוכה לאורכי 1 אינץ', לקישוט2(חוֹרֶף)ג'ינג'ר טרי קצוץ דקג'ינג'ר טרי קצוץ דק6שיני שום, קלופיםשיני שום, קלופים4אינצ ' יםפרוסות עבות זנגביל טריפרוסות עבות זנגביל טרי2תפוחי סבתא סמית, קלופים, גרעינים וחותכים לקוביות בגודל 1/4 אינץתפוחי סבתא סמית, קלופים, גרעינים וחותכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ1(חוֹרֶף)כמון טחוןכמון טחון3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(יכול להיות או להרחיק)גרגירי פלפל סצ'ואן קלוייםגרגירי פלפל סצ'ואן קלויים2קילוגרםירך חזירירך חזיר1קטןבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב סויה כההרוטב סויה כהה2צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבטטות, קלופות וקצוצות גסבטטות, קלופות וקצוצות גס9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן