קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

ירך חזיר עם קרום עשבי תיבול

ירך חזיר עם קרום עשבי תיבול
חלצי חזיר עם קרום עשבי תיבול עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 480 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ג'ינג'ר, מלח כשר, צלי חלצי חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. הציון הזה אדיר. נסו עשבי תיבול קרום חזיר, חלצי חזיר צלויים עם עשבי תיבול עם אספרגוס לתינוק, ו חלצי חזיר עם קרום עשבי תיבול עם ריבס מתובל וסלרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בקערה קטנה מערבבים יחד את הקינמון, הכמון, הקאיין והמלח, לפי הטעם. משפשפים את התערובת על כל החלק החיצוני של החזיר. במחבת מטגנת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה ומשחימים את צלי החזיר מכל הצדדים, רק עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים את החזיר למגש גיליון, הצד השמן כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
בינתיים הכינו את קרום העשבים: במעבד מזון שלבו את הבצל, השום, הג ' ינג ' ר, הכוסברה וגרידת הליים. באותה מחבת מטוגנת בה השחמת החזיר מוסיפים את שמן הזית ותערובת הבצל ומבשלים עד לריכוך. מערבבים פנימה את פירורי הלחם ומבשלים עוד 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מורחים את החרדל על גבי שכבת השומן של בשר חזיר ולאחר מכן לחץ על קרום עשב לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
אופים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -160 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוציאים לקרש חיתוך ומאפשרים לנוח, מכוסה במשך 5 עד 10 דקות. פורסים את הצלי, מסדרים על מגש הגשה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך