ירך חזיר צלוי בעשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזיר צלוי עשב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם בשר חזיר צלי, גבעולי רוזמרין, sprigs מלוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ירך חזיר צלוי בעשב, בשר חזיר צלוי עשבי תיבול, ו בשר חזיר צלוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
לטפוח חזיר יבש ועונה עם 1 3/4 כפיות מלח ו 1 1/2 כפיות פלפל. לפשק מחבת flameproof צלייה מעל 2 מבערים, ואז לחמם 1 כף שמן על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. חזיר חום מכל הצדדים, ולאחר מכן להעביר צלחת גדולה.
שים מתלה מתכת במחבת ולסדר חצי עשבי תיבול באמצע המדף. מערבבים יחד שאלוט, שום, חרדל, ו 1 כף שמן למרוח על גבי הצדדים של צלי, ואז לשים צלוי, צד שומן למעלה, על גבי עשבי תיבול. שעה Roast1. לזרוק עשבי תיבול הנותרים עם שאריות שמן כפית ולסדר על גבי צלי.
המשיכו לצלות עד שהמדחום ייקרא מיידית רושם 140 עד 63°, 5 עד 15 דקות יותר (הטמפרטורה תעלה 5 עד 10 מעלות כפי שהיא נשענת).
להעביר חזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח 15 עד 25 דקות.
הסר מתלה מן מחבת להשליך עשבי תיבול מן המדף. Pandle מחבת על פני 2 מבערים על חום בינוני.
מוסיפים ורמוט וחרדל וזיגוג על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד מופחת בחצי.
מוסיפים מרק ומבשלים 3 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מידה 2 כוס. אם יש לך יותר מ 1 1/2 כוסות, להרתיח כדי להפחית; אם פחות, להוסיף מים.
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
לטאטא בקמח ומבשלים, לטאטא, עד זהב חיוור, על 3 דקות.
לטאטא בתערובת ורמוט ומבשלים עד מעובה מעט, על 3 דקות.
אחוזת מרימר Don Miguel Vineyard ' 06