סלאו מתוק לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון , 21 גרם שומן ובסך הכל 255 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 1 מעריצים. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, אננס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו . עם ציון של 42% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: סלאו מתוק וחמוץ , סלאו מתוק ומתובל , וסלאו של מסעדה מתוקה .
הוראות
1
בקערה קטנה מערבבים את הכרוב, הבצל, הגזר, הסלרי והפלפל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מערבבים את מרכיבי הרוטב; יוצקים על תערובת הכרוב וזורקים לציפוי. מכסים ומקררים לפחות שעה לפני ההגשה.