ירך חזיר צלוי ברוטב תפוז-עשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ירך חזיר קלוי עם רוטב תפוז עשב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך פלפל, מיץ תפוזים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ירך חזיר צלוי ברוטב תפוז-עשב, חזיר צלוי עשבי תיבול עם רוטב שאלוט פטרוזיליה, ו בשר חזיר צלוי עם רוטב עשבי תיבול כתום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 2 כפות שמן עם שום.
מוסיפים את החזיר, פונים למעיל ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
הגדר מתלה בשליש העליון של התנור ולחמם מראש את התנור ל 40
במחבת בינונית avenproof, לחמם את השמן שנותר. מתבלים את החזיר במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, צד השומן למטה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה עשירה, 4 דקות. חום את החזיר על הצדדים הנותרים, ולאחר מכן להפוך אותו צד שומן למעלה.
מוסיפים את מיץ התפוזים, המניה, היין, הפלפל והצמחים ומביאים לרתיחה.
מעבירים את המחבת למדף העליון של התנור וצולים את החזיר במשך כ -35 דקות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז רושם 14
להעביר את החזיר ללוח גילוף.
מסננים את נוזל הבישול לסיר ומרתיחים עד מופחת 1/2 כוס, 15 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה. חותכים את החזיר ומגישים עם רוטב כתום.