קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

ירך חזיר צלוי ברוטב תפוז-עשב

ירך חזיר צלוי ברוטב תפוז-עשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ירך חזיר קלוי עם רוטב תפוז עשב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך פלפל, מיץ תפוזים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ירך חזיר צלוי ברוטב תפוז-עשב, חזיר צלוי עשבי תיבול עם רוטב שאלוט פטרוזיליה, ו בשר חזיר צלוי עם רוטב עשבי תיבול כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב 2 כפות שמן עם שום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את החזיר, פונים למעיל ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
3
הגדר מתלה בשליש העליון של התנור ולחמם מראש את התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
במחבת בינונית avenproof, לחמם את השמן שנותר. מתבלים את החזיר במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, צד השומן למטה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה עשירה, 4 דקות. חום את החזיר על הצדדים הנותרים, ולאחר מכן להפוך אותו צד שומן למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את מיץ התפוזים, המניה, היין, הפלפל והצמחים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מעבירים את המחבת למדף העליון של התנור וצולים את החזיר במשך כ -35 דקות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז רושם 14
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
להעביר את החזיר ללוח גילוף.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
8
מסננים את נוזל הבישול לסיר ומרתיחים עד מופחת 1/2 כוס, 15 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה. חותכים את החזיר ומגישים עם רוטב כתום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף