ירך צלוי משובצת בעשב של חזיר עם רוטב תפוחים וסיידר
גשו לסופר וקנו סיידר, בצל, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה מעולה. נסו בשר חזיר צלוי עם תפוחים אפויים ורוטב סיידר, גיא מבשל עם ילדים: חלציים חזיר של ג'סי עם רוטב תפוחים, ו בשר חזיר משובץ שום בשר חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
אם יש לך זמן, לשפשף מלח בעור החזיר 2 שעות לפני הבישול ולהשאיר אותו חשוף במקרר.
מחממים את התנור ל 230c / 210c מאוורר / גז
הפוך את קליפת החזיר למטה עם סכין קטנה לעשות על 6 חתכים עמוקים לאורך הבשר. לתקוע רסיס של שום, חתיכת רוזמרין מפרץ בכל חתך ולהפוך את החזיר בדרך הנכונה למעלה. אם לא מלח חזיר קודם לכן מלח את העור עכשיו.
מערבבים את הגזר, בצל ותפוח ולפזר לאורך אמצע מגש קלייה רדודה כדי להפוך את המיטה לחזיר לשבת על. לשבת חזיר על הירקות ולשפשף את העור עם השמן.
מניחים את החזיר בתנור ולהשאיר במשך 15 דקות ולאחר מכן להפוך את החום עד 180c / 160c מאוורר / גז 4 ולהמשיך לצלות עבור 1hr 30 דקות. אם לאחר זמן זה אתה לא צריך פצפוצים מבריק להפעיל את החום שוב ולבדוק כל 5 דקות עד העור יש crackled.
הסר את החזיר ממגש הקלייה ללוח כדי לנוח ולשפוך את כל אבל על 2 כף שומן מהמגש. אם המגש שלך הוא חזק מספיק כדי ללכת על החום ולאחר מכן לעשות זאת, אם לא לגרד את התוכן לסיר רדוד ולמקם על החום. מערבבים את הקמח עם הירקות ומבשלים עד שיש לך רסק ענבר רך, כהה ואז להתיז סיידר בועה למטה כדי להדביק עבה שוב.
יוצקים את המניה ומבשלים הכל במשך 8-10 דקות עד שיש לך רוטב מעובה. מסננים את הרוטב לסיר אחר דוחף כמו תפוח מטוהר כמה שאתה יכול דרך המסננת. מבשלים שוב ומתבלים לפי הטעם.
לגלף את ירך החזיר עם פצפוצים מחוברים לפרוסות באמצעות סכין משונן ומגישים עם הירקות האהובים עליך ואת תפוח ורוטב סיידר.