ירכי עוף אפויות שום ובזיליקום
ירכי עוף אפויות שום ובזיליקום דורשות בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זה עובד גם כמנה עיקרית זולה. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, בצל, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ירכי עוף אפויות שום ובזיליקום, ירכי עוף אפויות שום וסויה, ו ירכי עוף אפויות עם לימון ושום.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מסדרים ירכי עוף בתבנית צלייה; מתבלים במלח ופלפל. מפזרים בצל מעל ומסביב עוף. עוף למעלה עם בזיליקום, שום ורוזמרין.
יוצקים מרק עוף למחבת ולהפיץ באופן שווה גזר סביב העוף. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.
מבשלים בתנור שחומם מראש עד עוף כבר לא ורוד על העצם ואת המיצים לרוץ ברור, על 1 שעה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס).
הסר נייר אלומיניום והמשיך בבישול עד להשחמת העוף, 10 עד 15 דקות נוספות.