קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות39
מגזין

ירכי עוף מטוגנות בשמן עמוק במרינדה

ירכי עוף מטוגנות בשמן עמוק במרינדה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ירכי עוף מטוגנות בשמן עמוק במרינדה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 144 גרם שומן, ובסך הכל של 1718 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ירכי עוף, מלח ופלפל, קנולה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. הציון הזה מוצק. נסו ירכי עוף חמאה-חרדל מטוגנות בתנור עם פנקו, חמוצים מטוגנים בשמן עמוק עם מפרץ ישן וחלב חמאה, ו עגבניות ירוקות מטוגנות במרינדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים חזה עוף וירכיים כדי להסיר שאריות ומייבשים עם מגבות נייר. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בקערה לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים חלב חמאה מעל, לכסות, ולתת למרינדה, רצוי לילה, בקירור, אבל לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
3
מחממים שמן בטיגון עמוק ל -350 מעלות פרנהייט, או לפי הוראות היצרן של הטיגון העמוק שלך לחתיכות עוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
הקימו את תחנת הלחם שלכם: בקערות נפרדות שימו קמח; ביצים טרופות; וקמח תירס שתובל בפפריקה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוציאים את העוף 1 חתיכה בכל פעם מחלב החמאה ומחפרים בקמח, ומאפשרים לכל עודף קמח ליפול. טובלים את העוף המקומח בשטיפת הביצים ואז מצפים בתערובת קמח התירס. נתחי עוף מצופים בשמן עמוק בקבוצות עד שהם מבושלים, בערך 13 עד 20 דקות. (השתמש בהוראות היצרן לטיגון העמוק שלך לעיון בסיסי בחתיכות עוף, ואז בדוק את העוף ראה שהוא רך מזלג.) אפשר לנקז על מגבות נייר ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק