ירכיים עוף מצופה כמון עם סלסה Tomatillo בגריל
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם שמן זית, עגבניות, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 85%. נסו ירכיים עוף מצופה כמון עם סלסה Tomatillo בגריל, עוף כמון בגריל ברוטב טומטילו טרי, ו ירכיים עוף בגריל Chipotle עם רוטב Tomatillo חריף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הירכיים עוף ושמן. לזרוק כדי לצפות את הירכיים באופן שווה.
מעבירים את הירכיים לצלחת ומפזרים באופן שווה על כל הצדדים עם לשפשף כמון. מניחים בצד בטמפרטורת החדר.
הכן גריל פחם או גז לצלייה עקיפה על חום בינוני; הטמפרטורה בתוך הגריל צריך להיות 350°-375°f (180°-190°C). אם משתמשים בפחם, מנקים את הגחלים המוארים משני צדי מיטת הגריל, משאירים רצועה במרכז ללא חום, ומניחים מחבת טפטוף במרכז. אם משתמשים בגז, מחממים מראש את המבערים, ואז לכבות 1 או יותר של המבערים כדי ליצור אזור קריר.
מברשת ומשמן את הסורג הגריל.
כדי להפוך את סלסה, למקם את tomatillos וצ ' ילה על שטח החום הישיר של הגריל. (כנראה תצטרך מסך גריל לצ ' ילה או שתאבד אותו דרך השבכה.) לבשל, מפנה לפי הצורך, עד חרוך היטב מכל הצדדים, על 3 דקות.
להעביר את tomatillos וצ ' ילה לבלנדר, להוסיף את מיץ לימון ושמן, ואת הדופק עד בשילוב אבל עדיין עבה.
מעבירים לקערה, מקפלים בכוסברה, ומתבלים במלח. אתה צריך בערך 2 כוסות (16 fl עוז/500 מ " ל). (סלסה יכול להיות מורכב עד 1 שבוע מראש ומקורר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
מניחים את הירכיים, צד בשרני למטה, מעל אזור החום העקיף של הגריל. מבשלים, פונים פעם אחת, עד הירכיים הם הגריל יפה-מסומן משני הצדדים המשרד למגע מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך הרחק מאוגרי עצמות 77° (77°C), 10-15 דקות בכל צד.
להעביר את הירכיים למגש ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מגישים מיד עם סלסה tomatillo.
הפוך לשפשף; עוף מעיל עם שמן ועונה עם לשפשף להגדיר גריל עבור צלייה עקיפה על חום בינוני להפוך את זמן צלייה סלסה tomatillo: 20-30 דקות אל תשכח: נסה לסובב את הירכיים רק פעם אחת, כך שהם מפתחים סימני גריל נחמד.
מופיע עם אישור מוויליאמס-סונומה. מאסטר גריל: ארסנל האולטימטיבי של מתכונים גב אל היסודות עבור הגריל. מתכונים מאת פרד תומפסון; תצלומים של ריי קצ ' טוריאן. זכויות יוצרים © 2011 by Weldon Owen, Inc. וויליאמס-סונומה בע " מ.