קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

ירכיים עוף עם עדשים, צ'וריסו, ופלפל אדום

ירכיים עוף עם עדשים, צ'וריסו, ופלפל אדום
ירכיים עוף עם עדשים, צ'וריסו, ופלפל אדום נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 834 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שום, מלח, שמן בישולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו ירכיים עוף ים תיכוניות עם מנות עדשים, ירכיים עוף מתובל קובני עם צ'וריסו ואורז, ו Queso Fundido con Chorizo ורדה Y Rajas (גבינה מותכת עם צ'וריסו ירוק רצועות פלפל קלוי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, להביא את העדשים, מים, 3/4 כפית מלח, קורנית, עלה דפנה לרתיחה על חום גבוה בינוני. להפחית את החום. מבשלים, מכוסה, עד העדשים הם מכרז אבל לא מתפרק, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עדשיםעדשים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
בינתיים, במחבת גדולה, חום 1 כף שמן על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את צ ' וריסו ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
4
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת. להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף את הבצל, שום, ופלפל פעמון. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים את תערובת הבצל עדשים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מחממים את הכף הנותרת של שמן במחבת על חום מתון. מתבלים את העוף עם 1/4 הנותרים מלח כפית ופלפל שחור ומוסיפים אותו למחבת. לבשל את העוף, מפנה, עד חום, על 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
יוצקים את כל השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים את המרק, מפחיתים את החום ומבשלים, מכוסים, עד שהעוף פשוט נעשה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
9
מוסיפים את מיצי המחבת מהעוף לעדשים יחד עם מיץ הלימון והפטרוזיליה. למעלה עם העוף ולתת לשבת, מכוסה, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עדשיםעדשים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
המלצה ליין: צ ' וריסו, פלפל ועדשים משתלבים היטב ביין אדום מלא בטעם. שתי אפשרויות: אדום מן Mdoc, בבורדו, או Chteuneuf-du-Pape מעמק Rhne הדרומי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
עדשיםעדשים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)