ירכיים פטריות אפויות
ירכיים פטריות אפויות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 744 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, ירכיים עוף, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . נסו ירכיים עוף ממולאות פטריות אפויות, ריזוטו קורנית פטריות עם ירכיים עוף, ו ירכיים עוף בגריל רוזמרין ורוטב פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
יוצקים את המרק לקערה בינונית. ממלאים את הפחית הריקה בחלב, ומוסיפים לקערה יחד עם הפטרוזיליה ואבקת הבצל.
מניחים פירורי לחם בצלחת רדודה או קערה; לטבול ירכיים עוף בתערובת מרק, ואז בפירורים, ומניחים חתיכות מצופות בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' משומנת קלות.
טפטוף עם חמאה מומסת ואופים בתנור שחומם מראש עד העוף הוא משחי יפה מבושל דרך (מיצים לרוץ ברור), כ 45 דקות.
בינתיים, במקום שנותר תערובת מרק בסיר קטן להקציף בקורנפלור. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים במשך דקה או שתיים עד רוטב מתעבה. השתמש בזה כרוטב כאשר העוף נעשה.