קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ירכיים פטריות אפויות

ירכיים פטריות אפויות
ירכיים פטריות אפויות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 744 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, ירכיים עוף, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . נסו ירכיים עוף ממולאות פטריות אפויות, ריזוטו קורנית פטריות עם ירכיים עוף, ו ירכיים עוף בגריל רוזמרין ורוטב פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
יוצקים את המרק לקערה בינונית. ממלאים את הפחית הריקה בחלב, ומוסיפים לקערה יחד עם הפטרוזיליה ואבקת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת בצלאבקת בצל
פטרוזיליהפטרוזיליה
חלבחלב
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים היטב.
4
מניחים פירורי לחם בצלחת רדודה או קערה; לטבול ירכיים עוף בתערובת מרק, ואז בפירורים, ומניחים חתיכות מצופות בתבנית אפייה 9x13 אינץ ' משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
פירורי לחםפירורי לחם
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
5
טפטוף עם חמאה מומסת ואופים בתנור שחומם מראש עד העוף הוא משחי יפה מבושל דרך (מיצים לרוץ ברור), כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בינתיים, במקום שנותר תערובת מרק בסיר קטן להקציף בקורנפלור. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים במשך דקה או שתיים עד רוטב מתעבה. השתמש בזה כרוטב כאשר העוף נעשה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
עוף שלםעוף שלם
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף