חלה II עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הלחם שלך. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך שמן canolan, שמרים מיידיים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . וזה די גרוע. נסו חלה, חלה, ו חלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
מערבבים את השמן, דבש, ביצים, מלח וארבע כוסות קמח לתערובת השמרים; להכות היטב. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
דבש
שמרים
ביצה
מלח
שמן בישול
4
שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מנקים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן מחלקים ל 4 חתיכות וצמה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
6
מניחים את כיכר על תבנית אפייה משומנת קלות. מכסים עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
7
בקערה קטנה, לשלב את ביצה לבן ומים; להכות בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מברישים את הקציצה העולה עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד חום זהוב.