ירקות אגוזים עם בייקון וגבינה כחולה
צריך תוספת ידידותית ללא גלוטן, ראשונית ופודמפה? ירקות אגוזים עם בייקון וגבינה כחולה יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 307 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו בייקון, מלח כשר, גבינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. ציון זה מוצק. נסו ירקות אגוזים עם בייקון וגבינה כחולה, ממרח גבינה כחולה מטורפת, ו גבינה כחולה של בלוסטם ותירס אגוזי מתובל עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את ורטי השעועית ומבשלים כ -2 דקות.
מוציאים את השעועית מהמים ומניחים מיד בקערת מי קרח.
מוציאים את הוורטס של הריקוט ממי הקרח ומניחים בצד בקערה בינונית.
במחבת מוקפצת גדולה, על אש בינונית, מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך.
מוציאים את הבייקון ומניחים על מגבות נייר.
מוסיפים את השעועית לטפטופי הבייקון ומבשלים על אש בינונית במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הגבינה הכחולה וזורקים רק עד שהיא מתחילה להימס. שוברים את הבייקון המבושל לחתיכות בגודל ביס ומוסיפים לתבנית. מסיימים על ידי ערבוב פנימה את הפקאנים הקצוצים הקלויים. מתבלים בפלפל השחור הטחון ופשוט קורט זעיר של מלח כשר.