ירקות במרינדה
ירקות במרינדה הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. אם יש לך פלפלים, זיתים, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ירקות במרינדה, ירקות במרינדה, ו ירקות טריים במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את חצילים ופרוסות קישואים עם המלח ומסדרים על תבנית אפייה בשכבה אחת. מכסים עם תבנית אפייה שנייה, משקל הסדין עם פחיות או משקולות כבדות אחרות, ולתת לשבת במשך 2 שעות.
מחממים את הגריל או את הגריל.
לטפי את החצילים ואת פרוסות הקישואים יבשים עם מגבות נייר ומברישים אותם משני הצדדים בשמן זית.
מניחים על הגריל או על תבנית אפייה מתחת לגריל ומבשלים, מסתובבים פעם אחת, במשך 5 דקות בכל צד, או עד חום זהוב כהה.
מעבירים לקערה ומכסים כדי להתחמם.
מברישים את הפלפל בשמן זית, מניחים את צד העור למטה על הגריל או על צד העור על תבנית האפייה, ומבשלים עד מושחר ומבולבל, 5 עד 6 דקות.
בקערה קטנה, לשלב את 1/4 כוס שמן זית, חומץ, שום, זיתים, אנשובי, אורגנו ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת על הירקות החמים ומיד לכסות עם רדיד אלומיניום. מניחים בצד בטמפרטורת החדר כדי להשרות לילה לפני ההגשה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;