ירקות מוקפצים עם חלמוני ביצה של ברווז מלוח
ירקות מוקפצים עם חלמונים ביצה ברווז מלוח נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם קישואים, שמן בישול, חלמונים ביצה ברווז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו עוגיות חלמונים מלוחים, מוקפץ של ברווז וירקות חורף, ו מוקפץ צ'ילה-שום ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הקישואים לפרוסות 1/4 אינץ ' עבה. עם מזלג, מועך את החלמונים.
מחממים ווק מעל חום בינוני.
מוסיפים כפית שמן ומערבבים את הקישואים עד להשחמה קלה, כ 3 דקות; מוסיפים את המלח לפי הטעם.
מוסיפים כפית נוספת של שמן ומערבבים את התירס עד הגרעינים חרוכים קלות, 3-4 דקות.
שמור על ווק מעל חום בינוני.
מוסיפים את השמן הנותר ואת חלמוני הביצה ומערבבים במשך 20 שניות בערך. החלמונים יהפכו מקציפים. להחזיר את התירס ואת קישואים לווק ומערבבים ומטגנים עד התירס וקישואים מכוסים ברוטב חלמון ביצה.