ירקות מרירים עם ביצה עלומה וחתיכות פרושוטו
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? ירקות מרירים עם ביצה עלומה וחתיכות פרושוטו יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 84 גרם של שומן, וסך הכל 866 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית, ביצים, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלט ירקות מרירים עטוף בפרושוטו, פרושוטו, אסיאגו וירוקים מרירים Pizz ' alad, ו סלט מגולח עם חתיכות פרושוטו.
הוראות
כדי להתחיל את ההלבשה, הניח טרגון טחון בקערה, ולהוסיף חרדל דיז ' ון.
מוסיפים קמצוץ של מלח אפור, חומץ שרי ושמן זית.
להקציף תערובת יחד ביסודיות.
בקערה גדולה, לזרוק את הירוקים עם מספיק של ההלבשה כדי לצפות אותם בקלילות. לטעום ולהתאים את התיבול. תניח בצד.
עבור ביצים, ודא כי עם תחילת הם טמפרטורת החדר. מביאים את המים לרתיחה בסיר עמוק.
מוסיפים את חומץ היין והמלח. כוונן את החום כך שהמים בקושי מבעבעים. אחד בכל פעם, לשבור את הביצים לתוך פודינג כוסות או קערה קטנה, ואז להחליק בעדינות לתוך המים. אפשר ביצים לבשל במשך כ 1 1/2 דקות, ולאחר מכן, עם כף מחורץ, בעדינות להרים ולעצב את הלבנים סביב החלמונים. המשך לבשל עד הלבנים הם רק להגדיר את החלמונים מזוגגים אבל עדיין נוזלי על 2 1/2 דקות יותר.
להעביר את הביצים עלומות עם כפית מחוררת מגבת צלחת נקייה או מגבות נייר כדי לנקז.
מניחים ביצים עלומות על גבי ירקות מצופים בקערה גדולה, מוסיפים קמצוץ של מלח, לפי הטעם, ומעל עם כ 3 כפות או יותר של חתיכות prosciutto.
שים לב: ביצים צדות הכי טוב כאשר המים עמוקים יחסית, כך להשתמש בסיר עמוק.
הוספת חומץ למים מסייעת להגדיר את הלבנים.
טיפ: הדרך הטובה ביותר לעשות את הביטים האלה היא עם המותן של פרושוטו. שאל הקצב המקומי שלך כדי להציל את השוקיים האלה, לטחון אותם על לטחון בינוני אם אתה רוצה לחסוך קצת קיצוץ, או לקצוץ אותו דק בעצמך. Shank צריך לעלות כמחצית פרושוטו פרוס, כמו החנות כנראה אין צורך בזה.
הערה: בין אם אתה לקצוץ את prosciutto ביד או לשים אותו דרך מטחנת בשר, יהיה לך זמן קל יותר אם prosciutto קפוא חלקית.
מניחים פרושוטו במחבת מחוממת.
רסס חתיכות עם שמן זית, ומבשלים, ערבוב. Prosciutto ייתן קיטור במשך כ 5 דקות בזמן שהוא משחרר את הלחות שלה. כאשר השריקה של קיטור הופך לרחוש, להפוך את החום למטה בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות prosciutto הם פריך, כ 30 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הביטים כמה עוביים של מגבת נייר כדי לנקז. הביטים יהיו פריכים עוד יותר כפי שהם מגניבים. השתמש מיד או להקפיא את הביטים עד 6 חודשים להתחמם במחבת לפי הצורך.