ירקות קולארד וחרדל
קולארד וירקות חרדל נטול גלוטן, וטבעוני תוספת. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 152 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר, שום, חומץ, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. נסו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, ירקות קולארד, חרדל), ירקות קולארד מבושלים, ירקות חרדל ומנגולד שוויצרי אדום, ו הירוקים הטובים ביותר אי פעם (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר של 4 ליטר באמצע הדרך במים ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מביאים מים לרתיחה. בינתיים קוצצים את כל הירוקים לחתיכות בינוניות.
מניחים ירקות לתוך מים רותחים, להסיר את הסיר מהחום, ולתת לשבת 2 עד 3 דקות.
מחממים שמן במחבת מטגן גדולה ומבשלים שום בעדינות עד שהוא מתחיל להפוך חום בהיר, נזהר לא לשרוף.
מוסיפים ירקות מולבנים, חומץ, סוכר 2 כפיות מלח ו -2 כפיות פלפל.
ממלאים סיר של 4 ליטר באמצע הדרך במים ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מביאים מים לרתיחה. בינתיים קוצצים את כל הירוקים לחתיכות בינוניות.
מניחים ירקות לתוך מים רותחים, להסיר את הסיר מהחום, ולתת לשבת 2 עד 3 דקות.
מחממים שמן במחבת מטגן גדולה ומבשלים שום בעדינות עד שהוא מתחיל להפוך חום בהיר, נזהר לא לשרוף.
מוסיפים ירקות מולבנים, חומץ, סוכר 2 כפיות מלח ו -2 כפיות פלפל.