כאב Perdu עם משמשים עלומים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כאב Perdu עם משמשים עלומים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 297 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, חמאה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כאב פרמזן מלוח Perdu עם ביצים עלומות וירקות, כאב פרדו, ו כאב פרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 2/3 כוס סוכר, 1/2 כוס מים כוכב אניס בסיר בינוני כבד על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה.
תוסיף ליקר תפוזים. מבשלים עד סירופ, על 3 דקות.
מוסיפים משמשים ומבשלים עד משמשים לרכך, ערבוב מדי פעם, כ 3 דקות.
הסר מהחום. כסה וחמם. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לחמם מחדש על חום בינוני-נמוך לפני השימוש.)
להקציף חלב וביצים בתבנית אפייה 13 x 9 x 2 אינץ'.
בואו לעמוד עד הנוזל נספג, על 5 דקות לכל צד.
לבשל 2 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה עד חמאה מתחילה קצף.
מוסיפים 3 פרוסות לחם למחבת ומבשלים עד הזהב, כ 3 דקות לכל צד.
מעבירים למגש חם. חזור עם הנותרים 2 כפות חמאה 3 פרוסות לחם.
לחלק את הכאב perdu בין 6 צלחות. כפית משמש חם וסירופ מעל, השלכת אניס כוכב. אבק עם אבקת סוכר ומגישים.