קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

כבד אווז חרוך במחבת עם פירה הדר מתובל

כבד אווז חרוך במחבת עם פירה הדר מתובל
גשו לסופר וקנו קינמון, קליפת תפוז מסוכרת, פלר דה סאל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז עם מחית תמרים ורימון, ו כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את פירה כתום: השתמש בקצה של סכין חדה לחתוך כמה חריצים בעור של כתום.
מרכיבים שתצטרך
מחית תפוזיםמחית תפוזים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מערבבים קינמון, ציפורן, סוכר ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס. הפחת חום להגדרה הנמוכה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים תפוז לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מניחים מגבת מטבח נקייה או מגבת נייר על החלק העליון של הסיר, דוחפים אותו עד שהוא במגע עם הנוזל כדי לשמור על לח כתום מכל הצדדים. לבשל עד כתום הוא רך לחלוטין, על 1 שעה. זרוק קינמון וכוכב אניס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
להעביר כתום לצנצנת של בלנדר ולהוסיף כוס סירופ בישול. להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה לחלוטין, הוספת סירופ יותר לפי הצורך כדי להגיע עקביות כמו ג ' ל נחמד. מתבלים עם קמצוץ מלח ולוחצים דרך מסננת משובחת. תניח בצד. שמור סירופ כתום לשימוש נוסף (ראה הערה לעיל)
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
להניח שכבה כפולה של מגבות נייר על גבי צלחת או קרש חיתוך ולהניח בצד. כבד אווז עונה בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מחממים מחבת קטנה מעל חום גבוה לפחות 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים כבד אווז במחבת הבקיע-צד כלפי מטה. זה צריך מיד להתחיל לעשן, רוחש, טיוח שומן. אם זה לא, להסיר ולאפשר למחבת לחמם מראש לעוד 1 עד 2 דקות. ברגע שכל ארבעת החלקים של foie הם במחבת, לבשל, מסתחרר מחבת בעדינות כל כמה שניות, עד משחימים עמוק ו פריך בצד הראשון, על 30 שניות. השתמש מרית מתכת דקה כדי להעיף כבד אווז על הצד השני ומבשל במשך 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
העברה לצלחת מרופדת מגבת נייר ולתת לנוח 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
כפית קצת מחית תפוזים על ארבע צלחות הגשה בודדות ומניחים 1 פרוסת כבד אווז על כל אחד. למעלה עם עירית, מלח ים גס, קליפת תפוז מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
מלח ים גסמלח ים גס
מחית תפוזיםמחית תפוזים
כבד אווזכבד אווז
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
6
מגישים מיד עם ירקות לבושים קלות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק