כבד אווז מוקפץ
כבד אווז מוקפץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שמן קנולני, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, צדפות וכבד אווז מוקפצים בגרגרי יער ו-Vino Cotto, ו מרק אפונה עם כבד אווז.
הוראות
לאחר deveining, לחתוך את כבד האווז לרוחב לחתיכות בעובי 1/2 אינץ', ולאחר מכן העונה עם מלח ופלפל.
חום 1 כפית של שמן קנולה במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
חצי כבד האווז מוקפץ עד לזהב, בין 45 ל-60 שניות בכל צד (הוא יהיה ורוד בפנים). העברה מהירה למגבת נייר לניקוז ולהשליך שומן במחבת.
Sauté שאר כבד האווז באותו אופן, ואז להשליך את כל אבל 1 כף הנותרים שומן במחבת.
מוסיפים 2 כפות חומץ בלסמי ומביאים לרתיחה.