קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

כבד אווז מוקפץ

כבד אווז מוקפץ
כבד אווז מוקפץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שמן קנולני, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, צדפות וכבד אווז מוקפצים בגרגרי יער ו-Vino Cotto, ו מרק אפונה עם כבד אווז.

הוראות

1
לאחר deveining, לחתוך את כבד האווז לרוחב לחתיכות בעובי 1/2 אינץ', ולאחר מכן העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כבד אווזכבד אווז
2
חום 1 כפית של שמן קנולה במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
חצי כבד האווז מוקפץ עד לזהב, בין 45 ל-60 שניות בכל צד (הוא יהיה ורוד בפנים). העברה מהירה למגבת נייר לניקוז ולהשליך שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
4
Sauté שאר כבד האווז באותו אופן, ואז להשליך את כל אבל 1 כף הנותרים שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים 2 כפות חומץ בלסמי ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
6
מגישים כבד אווז ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
רוטברוטב