קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות85
מגזין

כבד ובצל בסגנון ונציאני

כבד ובצל בסגנון ונציאני
כבד ובצל בסגנון ונציאני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 917 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי מרווה, פלפל טרי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד ארוחת שיפון אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגיות ינשוף פעורות עיניים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כבד ובצל בסגנון ונציאני, כבד עגל ונציאני ובצל, ו כבד עגל ונציאני עם בצל.

הוראות

1
במחבת לא דביקה גדולה, מחממים 3 כפות שמן עם 1/2 כפות של החמאה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות. מערבבים 1/4 כפית מלח. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל משחימים היטב, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר.
4
מפזרים את הכבד עם הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל. באותו מחבת, לחמם את השמן כף הנותרים 1/2 כף חמאה על חום גבוה. כאשר המחבת חמה מאוד, להוסיף את הכבד ומרווה. לבשל, לערבב, עד שזה עתה נעשה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
כבדכבד
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מהחום, להחזיר את הבצלים למחבת, ולזרוק. איך לבשל כבד: לשכוח את כל הכבד מריר, מגורען שאולי היה לך. הדרך להפוך את טעם הכבד טוב היא בעיקר עניין של התנגדות הפיתוי לבשל אותו יתר על המידה. זה צריך להיות צרוב כדי לשמור על המיצים לברוח צריך להיות מעט ורוד בפנים, לא אפור מלוכלך. השתמש בחום גבוה באומץ ובקצרה. המלצת יין: ברונלו די מונטלצ ' ינו הוא היין הנעלה ביותר של טוסקנה משום שהוא מציע שילוב של עושר, כוח ואלגנטיות שאין דומה להם בכל אזור אחר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כבדכבד
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגישים אחד כאן לחוויה מפוארת. אפשרות סבירה יותר היא רוסו די מונטלצ ' ינו, סוג של ברונלו בקנה מידה למטה.