קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

כבד עגל מוקפץ עם בצל, חומץ בלסמי ופנקטה

כבד עגל מוקפץ עם בצל, חומץ בלסמי ופנקטה
כבד עגל מוקפץ עם בצל, חומץ בלסמי ופנקטן הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 1074 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 63% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בצל, קמח אינסטנט, פנקטה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו סופר. מתכונים דומים: כבד עגל עם חומץ בלסמי, כבד עגל מוקפץ עם בצל, לימון ומרווה, ו כבד עגל ובצל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
במחבת מטגן גדולה מחממים 4 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים בצל ומבשלים לאט עד שהבצל מקורמל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוציאים לקערה ושומרים על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
פורסים פנצ ' טה לסיבובים דקים, ומניחים על תבנית עם נייר אפייה ומבשלים בתנור עד שהם פריכים, בערך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מוציאים ומניחים על מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מניחים חומץ, סוכר ויין אדום לסיר של 6 ליטר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
מוסיפים לפת עם צמרות ומבשלים 5 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
9
מוציאים, מסננים ומניחים בצד.
10
הופכים את האש לבינונית-גבוהה על המחבת הגדולה ומוסיפים את 4 כפות שמן הזית האחרות. לחפור את הכבד בקמח מתובל ומניחים במחבת, בקבוצות. מבשלים עד שחום כהה למדי מצד אחד, כ -3 עד 4 דקות, מבלי לזוז, ואז מוציאים מהתבנית. כששתי המנות התבשלו, החזירו את הכל לתבנית, הפכו לצד הלא מבושל, והוסיפו את היין הלבן, החומץ הבלסמי והבצל המקורמל; מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
12
מוציאים את הכבד ל -4 צלחות הגשה, יוצקים רוטב מעל, מניחים מעל 1 או 2 סיבובי פנקטה, מעליהם חצאי לפת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
לפתלפת
כבדכבד
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה