כבד עגלים עם שרי
כבד עגלים עם שרי הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 476 קלוריות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, פטרוזיליה, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. . נסו כבד שוקיים מוקפץ, שוקיים כבד עם בצל, בייקון ותפוחי אדמה, ו כבד עגלים עם פנצ'טה, מרווה ופירה (מתכונים דומים).
הוראות
בשמן מחבת גדול חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וקמח עד שקופים.
מוסיפים טימין, בזיליקום, פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
הוסף שרי, להפחית את החום בינוני נמוך ולתת לכל להתבשל.
בינתיים, לחתוך את הכבד לחתיכות קטנות, על גודל של גושים סוכר גדול, ולהוסיף חתיכות כבד תערובת מחבת. לבשל הכל ביחד, רועד מחבת היטב, במשך 6 עד 7 דקות.
מוסיפים עוד שרי אם התערובת מתייבשת.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה טרייה וקרוטונים מטוגנים ומגישים.
כדי להפוך קרוטונים, טפטוף שמן זית על קוביות של לחם, לזרוק מעיל כל הצדדים. מבשלים קרוטונים במחבת כבדה מעל חום בינוני עד חום זהוב.