Pâté כבד עוף יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם חלב, חמאה, עלי קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו כבד עוף פאטה עם יין פורט ופיסטוקים, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו פטה כבד עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים כבדים וחלב בקערה בינונית ומקררים במשך 2 שעות. בינתיים, למקם את הנמל ואת עלה דפנה בסיר קטן על חום בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
יציאה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
תן להתבשל עד מופחת 2 כפות, על 25 דקות. להשליך עלה דפנה; להגדיר הפחתה בצד.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
3
מסננים כבדים (השלכת החלב), מתייבשים עם מגבת נייר, ומסירים את הסחוס והוורידים הקשים. תניח בצד.להמיס 3 כפות של החמאה במחבת בינונית מעל חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 3 דקות. הגבר את החום לגובה בינוני, הוסף כבד עוף, טימין, מלח ופלפל ומבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד כבד הם השחמה אבל עדיין מעט ורוד במרכז, כ 5 דקות.בינתיים, להמיס את 5 כפות הנותרים חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוף
שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
5
העברת כבדים וצוואלי שאלוט, יחד עם כל מיצי פאן, למעבד מזון מצויד מצורף להב.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף הפחתת יציאה שמורה וחומץ. הפעל את המעבד, יוצקים את החמאה המומסת דרך צינור ההזנה, וממשיכים לעבד, עוצרים כדי לגרד את הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך, עד חלקה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
יציאה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
להעביר את התערובת למסננת בינונית (לא להשתמש מסננת בסדר רשת—האריגה היא הדוקה מדי כדי לאפשר pâté לעבור) להגדיר מעל קערה בינונית. באמצעות מרית גומי, לחץ על התערובת דרך. (זה ייקח קצת עבודה אבל ישתלם חלק, תוצאות שמנת.) Discard the solids remaining in the strainer. טעם את הפטה ועונה עם מלח או פלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה בשכבה אחת (עשו זאת בקבוצות במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את הצלפים והחרדל בקערה בינונית, מתבלים במלח ופלפל, ומקציפים לשלב. טפטוף איטי בשמן תוך לטאטא כל הזמן.