קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות44
מגזין

חזיר טרי עם ציפורן ואננס בגריל

חזיר טרי עם ציפורן ואננס בגריל
חזיר טרי עם ציפורן ואננס בגריל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 776 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים, אננס, חצי רגל חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו Ham הוואי ומחווני אננס + וידאו, סלמון בגריל עם סלסה אננס טרי, ו פיצה בגריל עם ארוגולה פסטו, תירס ונקניק (וידאו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים משם עור חיצוני קשה מבשר חזיר. בזהירות ציון שומן דפוס יהלום: לחתוך דרך שומן, להיזהר לא לחתוך את הבשר, עם סכין חדה באלכסון הולך מלפנים לאחור ולאחר מכן על פני מצד לצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
שלב רוזמרין הבא 4 מרכיבים בקערה קטנה; לערבב ביסודיות לעשות משחה נוזלית. לשפשף תערובת על החלק החיצוני של בשר חזיר, כולל חריצים וסדקים; לתקוע ציפורן שלמה במרכז היהלומים.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
צווארי עוףצווארי עוף
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים בשר חזיר, בצד חתוך למטה, בשקית תנור במחבת צלייה גדולה. צלוי ב 350 במשך 2 שעות. בזהירות לחתוך את התיק בחלק העליון עבור קיטור לברוח; לגלגל את התיק למטה סביב החלק התחתון של בשר חזיר כך חזיר יהיה חום. צלי 35 דקות נוספות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-150 עד 15
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר בשר חזיר, ולתת מנוחה, מעוקם באופן רופף עם נייר, לפחות 30 דקות לפני חיתוך. החזיר ימשיך לבשל עוד 5 עד 1
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מחממים מחבת גריל על אש בינונית בזמן שהחזיר נח. מבשלים פרוסות אננס, 4 עד 5 בכל פעם, במשך 2 דקות בכל צד או עד סימני גריל מופיעים וסוכרים ב caramelize אננס. מסדרים פרוסות אננס סביב מגש עם בשר חזיר, ומגישים יחד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1
חותכים משם עור חיצוני קשה מבשר חזיר. בזהירות ציון שומן דפוס יהלום: לחתוך דרך שומן, להיזהר לא לחתוך את הבשר, עם סכין חדה באלכסון הולך מלפנים לאחור ולאחר מכן על פני מצד לצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מניחים חזיר בתערובת מי מלח, ולאחסן, מכוסה, בדלי פלסטיק גדול או מיכל במקרר 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר בשר חזיר ממי מלח נוזלי, לשטוף עם מים קרים, ו לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
מניחים בשר חזיר, בצד חתוך למטה, במחבת צלייה גדולה. צולים ב 350 במשך 2 שעות 30 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150 עד 155 והעור הוא חום זהוב ופריך, צלי עם נוזלי מחבת כל 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
הסר את החזיר מהתנור, ולתת לנוח, בגסות רופף עם נייר, לפחות 30 דקות לפני חיתוך. החזיר ימשיך לבשל עוד 5 עד 1
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מחממים מחבת גריל על אש בינונית בזמן שהחזיר נח. מבשלים פרוסות אננס, 4 עד 5 בכל פעם, במשך 2 דקות בכל צד או עד סימני גריל מופיעים וסוכרים ב caramelize אננס. מסדרים פרוסות אננס סביב מגש עם בשר חזיר, ומגישים יחד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים