חזיר טרי עם ציפורן ואננס בגריל
חזיר טרי עם ציפורן ואננס בגריל הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 776 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ים, אננס, חצי רגל חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו Ham הוואי ומחווני אננס + וידאו, סלמון בגריל עם סלסה אננס טרי, ו פיצה בגריל עם ארוגולה פסטו, תירס ונקניק (וידאו) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים משם עור חיצוני קשה מבשר חזיר. בזהירות ציון שומן דפוס יהלום: לחתוך דרך שומן, להיזהר לא לחתוך את הבשר, עם סכין חדה באלכסון הולך מלפנים לאחור ולאחר מכן על פני מצד לצד.
שלב רוזמרין הבא 4 מרכיבים בקערה קטנה; לערבב ביסודיות לעשות משחה נוזלית. לשפשף תערובת על החלק החיצוני של בשר חזיר, כולל חריצים וסדקים; לתקוע ציפורן שלמה במרכז היהלומים.
מניחים בשר חזיר, בצד חתוך למטה, בשקית תנור במחבת צלייה גדולה. צלוי ב 350 במשך 2 שעות. בזהירות לחתוך את התיק בחלק העליון עבור קיטור לברוח; לגלגל את התיק למטה סביב החלק התחתון של בשר חזיר כך חזיר יהיה חום. צלי 35 דקות נוספות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-150 עד 15
הסר בשר חזיר, ולתת מנוחה, מעוקם באופן רופף עם נייר, לפחות 30 דקות לפני חיתוך. החזיר ימשיך לבשל עוד 5 עד 1
מחממים מחבת גריל על אש בינונית בזמן שהחזיר נח. מבשלים פרוסות אננס, 4 עד 5 בכל פעם, במשך 2 דקות בכל צד או עד סימני גריל מופיעים וסוכרים ב caramelize אננס. מסדרים פרוסות אננס סביב מגש עם בשר חזיר, ומגישים יחד.
חותכים משם עור חיצוני קשה מבשר חזיר. בזהירות ציון שומן דפוס יהלום: לחתוך דרך שומן, להיזהר לא לחתוך את הבשר, עם סכין חדה באלכסון הולך מלפנים לאחור ולאחר מכן על פני מצד לצד.
מניחים חזיר בתערובת מי מלח, ולאחסן, מכוסה, בדלי פלסטיק גדול או מיכל במקרר 24 שעות.
הסר בשר חזיר ממי מלח נוזלי, לשטוף עם מים קרים, ו לטפוח יבש.
מניחים בשר חזיר, בצד חתוך למטה, במחבת צלייה גדולה. צולים ב 350 במשך 2 שעות 30 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 150 עד 155 והעור הוא חום זהוב ופריך, צלי עם נוזלי מחבת כל 30 עד 40 דקות.
הסר את החזיר מהתנור, ולתת לנוח, בגסות רופף עם נייר, לפחות 30 דקות לפני חיתוך. החזיר ימשיך לבשל עוד 5 עד 1
מחממים מחבת גריל על אש בינונית בזמן שהחזיר נח. מבשלים פרוסות אננס, 4 עד 5 בכל פעם, במשך 2 דקות בכל צד או עד סימני גריל מופיעים וסוכרים ב caramelize אננס. מסדרים פרוסות אננס סביב מגש עם בשר חזיר, ומגישים יחד.