חג ההודיה עם דולסה דה לצ'ה ואמפנדס תפוחים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם תפוחים, dulce de leche, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Dulce de Leche Banananan Empanadas עם אגוזי מלך, מילקשייק Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), ו עוגת תפוחים מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את התפוחים, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט ו dulce de leche בקערה ומערבבים היטב.
מערבבים את המים והביצה מוכה בקערה קטנה. הגדר aside.To להרכיב את הכף empanadas dulce de leche ותערובת תפוחים על מרכז הדיסקים empanada.
מברישים את הקצוות של הדיסקים empanada עם תערובת ביצה ומים (זה יעזור להם sealbetter).מקפלים את הדיסקים empanada ולאטום את הקצוות, להשתמש במזלג כדי לעזור לאטום את empanadas.מברשת קלה את החלק העליון של כל empanada עם שאר תערובת הביצה, זה ייתן זוהר זהוב נחמד כאשר הם אופים.
מניחים את אמפנדס על גיליון עוגיות מרופדות בנייר קלף.
תן להם לנוח לפחות 15 דקות. מראש לחמם את התנור ל 375 מעלות F ואופים במשך 15 עד 20 דקות או עד הזהב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.פוסט זה הוא חלק מהבלוג
סדרת העריכה של מסיבות החגים שלה, התאפשרה על ידי Cracker Barrel.