קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

כבד עוף מוקפץ עם צימוקים וצנוברים

כבד עוף מוקפץ עם צימוקים וצנוברים
גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, כבד עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צ'ארד מוקפץ עם צימוקים וצנוברים, ירקות מוקפצים עם צנוברים וצימוקים, ו אסקרול מוקפץ עם צימוקים, צנוברים וצלפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
טוסט צנוברים בתנור עד שהם זהובים חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בסיר נירוסטה קטן, לשלב את הצימוקים, מרק, ורמוט. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת כ 3/4 כוס, כ 8 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
צימוקיםצימוקים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
במחבת גדולה, להמיס 1 כף החמאה עם 1 כף השמן על חום גבוה בינוני. עונדים את הכבדים עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית של פלפל ומבשלים, בשתי קבוצות במידת הצורך, עד כמעט עשה, על 3 דקות. הכבדים עדיין צריכים להיות ורודים בפנים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר אותם מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן ו 1 כף חמאה למחבת ולהפחית את החום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
8
מוסיף את הקמח ומבשל, ערבוב, במשך 15 שניות יותר. מערבבים את תערובת צימוקים ו-ורמוט ואת הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מביאים לרתיחה, משפשפים את תחתית המחבת כדי להוציא את כל החלקים החומים.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
פלפלפלפל
צימוקיםצימוקים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיף את הכבדים וכל מיצים שהצטברו, צנוברים, והפטרוזיליה ומבשלים עד הכבדים נעשים רק, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
פטרוזיליהפטרוזיליה
10
המלצת יין: נסה להתאים את הטעמים המלוחים של מאכל סיציליאני זה בטעם עם יין אדום כפרי עוצר מאותו האזור. או לשרת את קל למצוא סליצ ' ה Salentino מ Apulia, גם בדרום איטליה.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין