כבד עוף עם בייקון
כבד עוף עם בייקון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם בייקון, זיתים, כבד עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: כבד עוף עם בייקון, כבדי עוף מוקפצים עם בצל, בייקון ומרווה, ו כבד עוף עם אורז.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית מערבבים יחד את החרדל והזיתים. טובלים כל כבד עוף בתערובת החרדל, ואז עוטפים עם פרוסת בייקון. בייקון מאובטח עם קיסמים. מסדרים את הכבדים בשכבה אחת בתבנית אפייה.
אופים במשך כ 20 דקות בתנור שחומם מראש, או עד כבדים הם המשרד בייקון הוא השחמה.