כבד קצוץ מקוי האמיתי
כבד קצוץ מקוי האמיתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 777 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שומן עוף שניתנו, כבדי עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה יוצא מן הכלל. נסו כבד קצוץ, כבד קצוץ, ו כבד קצוץ (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הביצים לסיר בשכבה אחת וממלאים במים כדי לכסות את הביצים ב 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, להסיר מהחום ולתת את הביצים לעמוד במים החמים במשך 15 דקות.
יוצקים את המים החמים, ואז לקרר את הביצים תחת מים זורמים קרים בכיור. לקלף פעם קרה.
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
מעיל בשר בקר וכבדי עוף עם 2 כפות שמן תירס ולאחר מכן להפיץ כבדים על תבנית אפייה. מטגנים בתנור שחומם מראש עד חום על גבי, 8 עד 10 דקות. להפוך את הכבדים ולהמשיך לצלות עד הכבדים הם כבר לא ורודים במרכז ומיצים לרוץ ברור, על 5 דקות.
מניחים כבדים בקערה וצינה במקרר.
חום 2 כפות של שומן עוף ו 2 כפות שמן תירס במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 10 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וחום כהה, 15 עד 20 דקות יותר.
מניחים בצל בקערה; מכסים ומקררים עד מקורר.
דק קוצצים את הבשר הצונן וכבדי עוף, בצל צונן, וביצים קשות יחד, ואז מניחים בקערה. מערבבים את הנותרים 1 כף שומן עוף. מתבלים במלח ופלפל. מקררים עד שמוכנים להגיש.