קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

כבש ג'ירו עם רליש עגבניות ורוטב צ'ימיצ' ורי

כבש ג'ירו עם רליש עגבניות ורוטב צ'ימיצ' ורי
המתכון כבש Gyro עם עגבניות רליש ורוטב Chimichurri יכול לספק את התשוקה שלך בדרום אמריקה בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 2263 קלוריות, 300 גרם חלבון ו 92 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, רגל butterflied של כבש, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון ג'ירו עם עגבניות-פלפל אדום להתענג על אפיק צזיקי חריף, כבש ג'ירו עם רוטב צזיקי ורוטב שמנת חמוצה מתובל, ו קציצה כבש ג'ירו עם רוטב יוגורט מנטה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל בחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
בקערה קטנה, מערבבים יחד את שמן הזית, שום, מיץ לימון, מלח ופלפל. לשפשף את הטלה עם שמן שום על ולתת לרבד במשך 30 דקות בצלחת תבשיל גדול בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בקערה בינונית, מוסיפים את העגבניות, שאלוט, חלפיניו, סוכר, חומץ, רוטב סויה, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את שמן הזית, שאלוט ועשבי תיבול לקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
סדר את הטלה על מתלה הגריל. גריל הטלה, מכוסה, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם הבשר 130 מעלות F עבור בינוני נדיר, מפנה מדי פעם, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
הסר את הטלה ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך. פרוס דק את הטלה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
כדי להרכיב, לשים כמה chimichurri על כל פיתה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
9
תוסיף קצת כבש וקצת רוטב עגבניות. למעלה עם יותר chimichurri לעטוף בנייר כסף או נייר קלף לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה